Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss RX5 fekete

összecsukható szerkezet, sebességszabályozó, nagy fellépőlap, első és hátsó lámpa, sárvédő több


299 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az Elektromos roller City Boss RX5 tökéletes nem csak a munkahelyre vagy iskolába való közlekedéshez, hanem a városon belüli rollerezéshez, valamint kiránduláshoz is. A biztonságos összecsukható szerkezete miatt a rollert 5 másodpercen belül összecsukhatod, és már viheted is tovább autóval tömegközlekedéssel, vonattal vagy csak simán tárolhatod a garázsban.

A karbantartást nem igénylő 500 W teljesítményű motor simán gyorsul, akár 100 kg-nál nehezebb teher esetén is, és akár meredekebb dombon is felkapaszkodhatsz vele.

A kijelzőn található gombbal 3 üzemmód közül válogathatsz. A roller bekapcsolásakor mindig az előzőleg használt üzemmóddal indul: Lassú - 20 km / h - alkalmas kedvezőtlen időjárás esetén; Közepes - 25 km / h - kényelmes haladási sebesség, amely betartja a közúti sebességhatárt; Gyors - 35 km / h - alkalmas kerékpáros utakra, időt spórolva. A tempomat hosszabb utak során hasznos lesz, mivel a rolller fenntartja az aktuális sebességet anélkül, hogy folyamatosan nyomni kellene a gázkart. Ez kikapcsolható a kijelzőn.

A 13 Ah Li-Ion akkumulátor teljes kapacitásra 5-7 óra alatt töltődik fel. Normál működés közben az elektromos roller egyetlen töltéssel 35 km táv megtételére képes. Ezért rövidebb utazások során nem kell újratöltened. A távolság tartomány azonban függ a felhasználó súlyától, a tereptől, a vezetési stílustól, a külső hőmérséklettől stb.

Könnyen olvasható mind közvetlen napsütésben, mind éjszaka. A transzflexív kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az akkumulátor állapotát, az aktuális sebességet, a menetidőt és a megtett távolságot. Ezenkívül a kijelző hátulján található USB port lehetővé teszi a telefon / tablet feltöltését út közben vagy ha megállsz (a 2 órás időzítő használatával).

A központi elemmel működő első és hátsó lámpát a kormányon lévő gomb megnyomásával is be lehet kapcsolni. A kormányon található gomb segítségével aktiválhatod a dudát. A hátsó fék lámpa fékezés közben kigyullad.

A repülőgép alumíniumból készült stabil váz 150 kg-os terhelhetőséget tesz lehetővé. Az állítható magasságú kormány és ergonómikus markolatoknak köszönhetően 150-210 cm magas felhasználók számára alkalmas. Biztonsági okokból 16 éves kor felett ajánlott. Az 48 cm hosszú és 21 cm széles fellépőlap lehetővé teszi, hogy a lábak egymás mellett is kényelmesen elférjenek.

A 8" átmérőjű szélesebb gumik (első felfújható) könnyen megbirkóznak az egyenletlen talajjal is. A kerekeket sárvédők védik.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás

váz anyaga: repülőgép alumínium
akkumulátor típus: Li-Ion
feszültség: 48 V
motor típus: brushless
max. fordulatszám: 9,5° (17%)
motor erő: 500 W
akkumulátor kapacitás: 13 Ah / 48 V
max. sebesség: 35 km/h
távolságtartomány egy töltéssel: 35 km
töltési idő: 5,7 h
terhelhetőség: 120 kg
súly: 16 kg
gumi méret: 8" (20,3 cm)
gumi típus: 1xfelfújható 
fék: hátsó tárcsa
3 sebesség mód: 20 / 25 / 30 km/h
ajánlott életkor: 16 év felett
ajánlott felhasználói magasság: 150-210 cm
kormány magasság: 88-115 cm
kormány szélesség: 52 cm
fellépőlap szélesség: 15 cm
fellépőlap szélesség: 48 cm
fellépőlap magassága-felső:
14 cm
fellépőlap magasság-alsó: 7 cm
teljes méret: d115 x š52 x v109 cm
összecsukott méret: d100 x š22 x v35 cm
tempomat
multifunkcionális transzflexív kijelző központi akkumulátorral
duda
első / hátsó LED világítás központi elemmel működik
USB port telefon / tablet töltéséhez - központi elemmel működik
összecsukható mechanizmus
kitámasztó
sárvédő
első lengéscsillapító
hátsó lengéscsillapító
töltő a csomag része


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 30 km/ó
Súly 16 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 8"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1150 x 520 x 1090 mnm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!