Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline Swifter 8"

Forradalmi összecsukható roller beépített lábpedállal a kényelmesebb utazás érdekében. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
260 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Swifter elektromos roller egy forradalmian új roller beépített lábpedállal a kényelmesebb utazás érdekében. Ez a roller tökéletes a mindennapi városi rollerezésre, így elkerülheted a dugókat, és ezzel értékes időt takaríthatsz meg. Annak ellenére, hogy a roller mérete nagy, súlya csak 10,5 kg (köszönhetően könnyű alumínium vázának). Mindemellett egyszerűen összecsukható és szétnyitható, így könnyedén hordozható és / vagy tárolható. A 8 hüvelykes felfújható gumik kiválóan tompítják az úthibákból származó bukkanókat.

A biztonságos rollerezés érdekében az inSPORTline Swifter roller beépített és elektronikus hátsó fékekkel, csúszásgátlóval és gumis kormánnyal ellátott a tökéletes fogás és könnyű irányíthatóság érdekében. Az akkumulátorral működő első és hátsó lámpákat, valamint a dudát a kormányon lévő gomb megnyomásával kapcsolhatod be. Fékezés közben a hátsó fék lámpa kigyullad. A beépített kijelző mutatja a távolságot, az aktuális sebességet, a sebesség módot és az akkumulátor állapotát, megadva minden információt, amelyre szükséged lehet az utazás során.
 

 


 

Jobb, megbízhatóbb és több töltési ciklust kínál, mint a márka nélküli akkumulátorok, az 5,2Ah LG lítium akkumulátor 15 km-es távolságot tesz lehetővé egyetlen töltéssel (az akkumulátor teljes kapacitásra töltődik 3-5 órán belül). Ennek eredményeként többször is használhatod a rollert, mielőtt újratöltnéd az akkumulátort. Sőt, akkor is használhatod, ha az akkumulátor lemerült. A fellépődeszkába épített  akkumulátor nem zavar az utazás során. Könnyen feltöltheted a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz. 

Figyelem: Az akkumulátort száraz helyen, fénytől távol, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten kell tárolni. Mielőtt hosszabb ideig tárolnád, töltsd fel az akkumulátort teljes kapacitással. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller inSPORTline Swifter:

váz alumínium
motor teljesítmény 250 W
motor típus brushless
max sebesség 25 km/h
sebesség módok 12/20/24 km/h
akkumulátor Li-Ion elem 5.2 Ah, 187.2 Wh, 36V 
egy töltéssel megtehető távolság 15 km
töltési idő 3 - 5 óra
fék hátsó elektromos, hátsó taposó
gumik első felfújható, hátsó fix
gumi méret 8" (20,3 cm)
max felfújhatóság 2,5 bar/36 PSI
fellépő méretek 40 x 11 cm
fellépő magasság (felső) 14 cm
fellépő magasság (alsó) 7 cm
kormány magasság 105 cm
kormány szélesség 43,5 cm
világítás első és hátsó, automatikus féklámpa
méretek 95 x 43 x 110 cm
összecsukott méretek 95 x 43 x 37 cm
ajánlott felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 100 kg
súly 10,5 kg
kiegészítők összecsukható mechanizmus, kitámasztó, sárvédő, automatikus kikapcsolás inaktív állapotban


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 5200 mAh
Hatótávolság 15 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Súly 10.50 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó taposófék, hátsó elektronikus
Vezérlés taposópedál
Méretek 950 x 430 x 1100 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése