Vissza

Összehasonlított termékek

Crussis 2024 - Teljes felfüggesztésű elektromos kerékpárok

Crussis 2024 - Teljes felfüggesztésű elektromos kerékpárok
Crussis 2024 - Teljes felfüggesztésű elektromos kerékpárok

A Crussis korán és stílusosan indítja az új, 2024-es szezont! A jól bevált cseh márka 8 teljes felfüggesztésű, Bosch és Panasonic csúcsmotorokkal hajtott elektromos kerékpárral indítja az új évet. Az újdonságok között szerepel egy exkluzív LEGEND68 is, amely eredeti dizájnnal ünnepli a cseh jégkoronglegendát, Jaromír Jágrt. Tekintsd meg a legújabb kínálatunkat! 

Szuper teljesítmény a kezdetektől fogva   

E-Full 9.9-M | ONE-Full 9.9-M

A 9.9 jelöléssel ellátott, teljes felfüggesztésű elektromos kerékpárok jelentik a teljes kínálat luxusalapját, és ez még csak a kezdet. A 120 mm-es rugóúttal rendelkező alumínium MTB-vázak kiváló alapot jelentenek a terepkerékpározáshoz, míg a ROCKSHOX FS Judy Silver és Deluxe Select R légrugós villa minőségi és megbízható kerékpározást biztosít. A kerékpárokat a kiváló Panasonic GX Ultimate motor is hajtja, állandó 95 Nm-es teljesítménnyel. A 720 Wh kapacitású akkumulátorral ezután akár 170 km-t is megtehetsz egyetlen feltöltéssel!

✅ e-Full 9.9-M ⫸ 
✅ ONE-Full 9.9-M ⫸ 

Lépj magasabb szintre

e-Full 10.9-M | ONE-Full 9.9-M

A 10,9 kerekek a vázzal és a motorral egy kategória, de a felfüggesztéssel egy szinttel feljebb lép ez a modell. A ROCKSHOX Deluxe Select+ RT hátsó rugóval és a 150 mm-es rugóúttal rendelkező FS Reckon Silver villával gond nélkül bevállalhatod a nagyobb kihívást jelentő terepeket is. Ráadásul élvezheted a továbbfejlesztett geometriát és a letisztultabb dizájnt.


✅ e-Full 10.9-M ⫸ 
✅ ONE-Full 10.9-M ⫸ 

Bosch motor a sebességért és a kényelemért  

e-Full 11.9 | e-Country Full 11.9

A 11.9-es megnevezés alatt két, egymástól kissé eltérő kerékpárt találsz. A Crussis e-Full 11.9 egy minden tekintetben fantasztikus MTB, amely egy 150 mm-es rugóúttal rendelkező ROCKSHOX FS 35 Gold villával, egy ugyanezen márka Deluxe Select R hátsó lengéscsillapítójával és nagyméretű 29" kerekekkel büszkélkedhet.

Partnere, az e-Country Full 11.9 27,5ʺ kerekekkel, 100 mm rugóúttal és egy igazán egyedi, leengedett, teljes felfüggesztésű vázzal rendelkezik, amely megkönnyíti a kerékpárra való felszállást, maximális kényelmet biztosít.
 


Mindkét kerékpár a legjobb SRAM alkatrészekkel van felszerelve, és egy prémium BOSCH Performance CX motor hajtja őket. Az akár 850 wattos maximális teljesítményével és 85 Nm nyomatékával még a legnehezebb terepen is megbízható társ.

✅ e-Full 11.9 ⫸ 
✅ e-Country Full 11.9 ⫸ 

Karbon mountainbike csúcsminőségű alkatrészekkel 

e-Full 12.9

A kínálat csúcspontja az e-Full 12.9, gyönyörű karbon vázzal és minőségi ROCKSHOX teleszkópos villával. Az FS 35 Gold villa 150 mm-es rugóúttal és a Deluxe Select+ RT hátsó lengéscsillapítóval a legnagyobb kihívást jelentő terepen is megbirkózik. A már említett BOSCH Performance CX motor 750 Wh akkumulátorral akár 180 km-t is megtehetsz.

✅ e-Full 12.9 ⫸ 

 

Jaromír Jágr special

LEGEND68

A legnagyobb rajongók számára a Crussis egy teljesen új különlegességgel készült. A tervezőcsapat a Jaromír Jágr-val való hosszú távú együttműködés eredményeképp egy aranylóan csillogó legendát álmodott és végül alkotott meg. A limitált kiadású LEGEND68 modell mögött prémium FOX teleszkóp áll, amely egy FOX 36 Float EMTB+ villát tartalmaz 150 mm-es rugóúttal, valamint egy FOX Float X hátsó lengéscsillapítót. A 750 Wh akkumulátorral ellátott BOSCH Performance CX motor kiváló, 180 km-es hatótávolságot biztosít. A FOX, a SRAM és a Raceface válogatott alkatrészei tökéletesre hangolják ezt az elektromos MTB kerékpárt!


✅ LEGEND68 ⫸ 

❗️ TIPP:  Tekintsd meg az összes jelenleg elérhető Crussis 2024 modellt online áruházunkban.

Kapcsolódó termékek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél