Vissza

Összehasonlított termékek

Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet a testednek?

Fedezd fel ennek a holisztikus masszázstechnikának a titkait és jótékony hatásait. Tudd meg, hogyan alkalmazhatod a legjobban a problémáidra.

Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet a testednek?
Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet a testednek?

MI VALÓJÁBAN A MADEROTERÁPIA ?
Röviden és egyszerűen!

Ez egy modern masszázstechnika, amely anatómiailag formázott faeszközöket használ a cellulit lebontására, a nyirokrendszer támogatására és a test formálására. Az ismétlődő masszázsmozdulatok kimossák a zsírt, a méreganyagokat és a felesleges folyadékot, miközben az izmok és a bőr vérellátását felpezsdítik .

Ezt az eredetileg keleti masszázsmódszert évszázadok óta gyakorolják, de csak az 1990-es években vált népszerűvé a dél-amerikai Kolumbiában, ahol modern neve is született. A "madero" szó spanyolul fát jelent, így a maderoterápia szó szerint faterápiának fordítható.

MIBEN SEGÍTHET A MADEROTERÁPIA
7 alapvető előnye!

Most, hogy már tudod, miben különbözik ez a masszázs más masszázsterápiáktól, összpontosíthatsz a maderoterápia előnyeire. Meg kell jegyezni, hogy ez korántsem csak esztétikai kérdés. A masszázs jót tesz a testednek és a bőrödnek és pozitív hatásai a mentális állapotodban is megmutatkoznak.

Cellulitisz csökkentés
☛ A megfelelő technika a zsír lebontásához és ezáltal a bőr feszességének javulásához is vezet, részben a kollagén- és elasztintermelés serkentésének köszönhetően.

A vérkeringés serkentése 
☛ A masszázs átjárja a merev szöveteket, biztosítja az oxigénellátást és kimossa a káros anyagokat.

✅ A nyirokkeringés elősegítése
☛ A nyirokelvezetés serkentésével a felesleges folyadékok távoznak a szervezetből és velük együtt távozik a zsír és a káros anyagok is.

A test formálása 
☛ A problémás területeken végzett ismételt mozdulatokkal lebontható a zsír, amely aztán más méreganyagokkal együtt kimosódik.

A bőr külső megjelenésének javítása
☛ A masszázs hozzájárul ahhoz, hogy a bőrfelület láthatóan egészségesebb és feszesebb legyen.

Természetes és nem invazív módszer
☛ A kezeléshez mindössze fából készült eszközökre és természetes olajakra van szükség. Ráadásul semmilyen módon nem avatkozol be a szervezetbe, csupán a számára természetes folyamatokat támogatod.

Pozitív hatással van a mentális állapotra és a stresszoldásra.
☛ A vér- és nyirokkeringés megfelelő működése az izomlazítással együtt hozzájárul a test általános ellazulásához, a jobb alváshoz és a jobb hangulathoz is. Ezenkívül a pozitív hatások az embernek önbizalmat adnak.

SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK
Különleges formák, maximális hatékonyság!

Azt már tudjuk, hogy a maderoterápiában kizárólag fából készült eszközöket használnak. Lássuk, hogyan néznek ki és milyen testrészekhez használjuk őket.

A masszázsban használt eszközök úgy készülnek, hogy alkalmazkodjanak a test vonalaihoz. A fát, mint természetes anyagot széles körben használják a hagyományos gyakorlatokban és számos kultúra jótékony hatásokat tulajdonít neki. Az anyag szilárdsága fontos ennél a masszázstípusnál, valamint a közvetlenül a bőrre való alkalmazhatósága.

▶️ Masszázs spatulák - A maderoterápia elengedhetetlen eszközei. Hozzájárulnak a zsír elvezetéséhez és a méreganyagok eltávolításához, valamint segítenek a bőr formálásában és simításában.  A kisebb spatulákat a test érzékenyebb területeinek formázására használják, míg a nagyobbak a legnagyobb izomcsoportokat célozzák meg. Furcsa formájuk alkalmazkodik a test íveihez, így szinte az egész testen használhatóak.

▶️ Masszázsgörgők - Aktiválják a nyirokrendszert, elősegítik a vérkeringést és hozzájárulnak a zsírsejtek eltávolításához. Különböző típusú görgők léteznek - hosszuk, hajlításuk, a kiálló részek száma vagy a forgó elemek alakja szerint különböznek. A masszőr az ügyfél bőrállapotának és zsírrétegének megfelelően választja ki a henger/görgő típusát. Ez függ a személyes preferenciáktól is.

▶️ Masszázsgömbök - A cellulitisz helyi kezelésére és a derék, a fenék, a combok és a has formálására használják. Vákuumot hoznak létre és szó szerint beszívják a felszíni zsírt. Kisimítják a bőrfelszínt és csökkentik a cellulitisz látható jeleit. Akupunktúrás pontokat is stimulálhatnak.

▶️ Kiegészítő masszázseszközök - Az emberi test aéaljában nagyon sokrétű és az összes problémás terület masszírozása speciális eszközök arzenálját igényli. Szerencsére sokuknak többféle felhasználási módja is van.

Például egy masszázsszivacs vagy egy ovális masszázsszivacs használható a narancsbőr helyi csökkentésére, míg egy kis masszázspatula az arc simítására. A masszázs kiegészítéseként egy kellemes talpmasszázst is beiktathat, amelyhez vagy a görgős párnákat, vagy a négypontos fakeresztet használják. A sokoldalúan használható kézmasszírozó görgők szintén népszerűek.KINEK ÉRDEMES KIPRÓBÁLNIA A MADEROTERÁPIÁT?
Te kipróbálnád ezt az érzést?

⭐️ Szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől teljesen természetes és nem invazív módon? Nem kell semmi extra modern eszköz ehhez! Mindössze fából készült eszközökre és természetes olajra van szükséged.

⭐️ Ha problémád van a nyirokkeringéseddel a maderoterápia ideális módja a helyreállításnak. A nyirokmasszázs szerves része ennek a technikának és fontos eleme a szervezetben lévő káros anyagok lebontásában is.

⭐️ Alternatív módját keresed tested általános állapotának és bőröd feszességének javítására? A maderoterápia segít ebben, ráadásul ellazítod az izmaidat és javítod a vérkeringésed is.

⭐️ A feszes és sima bőrhöz vezető út is nyitva áll előtted. Még ha nem is az esztétikai szempont a maderoterápiás masszázs fő célja, a hatása nem hagyható figyelmen kívül!

Hasonló kategóriák

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél