Vissza

Összehasonlított termékek

Ebike CRUSSIS 2023

Ebike CRUSSIS 2023
Ebike CRUSSIS 2023

Itt az új év, és vele együtt a Crussis ebike-ok vadonatúj, csúcsminőségű választéka! Ez a tizenkettedik szezonja a prémium cseh márkának, amely évről évre széles és átfogó ebike-kínálattal rukkol elő outdoor bringázáshoz. Ami megkülönbözteti a versenytársaktól, az a jellegzetes színek, a sportos dizájn és a kiváló minőségű alkatrészek. Nézzük, mi vár rád idén!

ÚJ PANASONIC MOTOROK

A Panasonic motorok az idei szezon fénypontjai. A nyolcas és kilences sorozat mountain és cross modelljeit hajtják. A Crussis fejlesztőcsapata és a japán gyártó úgy finomhangolta a motorok paramétereit, hogy azok a legjobban megfeleljenek a magyar kerékpárosok igényeinek. A tipikusan dombos terepre egy erős, azonnal bekapcsoló motort terveztek, amely ugyanakkor csendes, gazdaságos és tökéletes bringázási élményt nyújt.

A PANASONIC motor hajtja a két csúcsszéria mountain és cross modelljeit. A nyolcas a GX Power Plus (max. 400 W, 75 Nm), míg a kilences a még erősebb, 95 Nm nyomatékú GX Ultimate (max. 600 W) motorral működik. A márkára jellemző élénk színekben, valamint visszafogottabb, monokróm kivitelben is kaphatók.

Egy dolog azonban közös bennük: mindegyikük rendelkezik egy speciális "Auto" üzemmóddal, amely a torziós érzékelővel együttműködve a pedálozás erősségének megfelelően adagolja a segítséget. Így teljes mértékben élvezheted a váltózó nehézségű terepen való tekerést anélkül, hogy állandóan üzemmódot kellene váltanod.

EGY E-BIKE MINDEN ALKALOMRA

Az új motoroktól eltekintve azonban a korábbi évek bevált ebike modelljei megmaradtak. Választhatsz a fürge olasz OLI SPORT motor vagy a megbízható Bafang MaxDrive és Bafang M500 modellek közül.

A geometria tekintetében maradnak a jól bevált e-Atland, e-Guera, e-Largo és e-Fionna ebike modellek, a trekking ebike modellek az e-Gordo és e-Savela, a könnyen felismerhető e-Cross és e-Cross low modellek, végül pedig az e-City és e-Country címkék alatt futó városi ebike modellek. Mindezek jellegzetes dizájnban vagy az egyszínű változatokban az "ONE" címke alatt.

Tekintsd meg az idei teljes kínálatot az online katalógusban!
 

Kapcsolódó termékek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél