Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Lonix

Robosztus roller, amellyel ezentúl nem kell a dugóban ülnöd, és száguldozhatsz a városban. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
346 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Lonix elektromos roller egy tökéletes közlekedési eszköz, amellyel könnyen elkerülheted a forgalmi dugókat. A Lonix roller ideális a mindennapos rövidebb távokra. Maximum 30 km/óra sebességű, segítségével tehát rengeteg időt spórolhatsz meg. A rollert szükség esetén összecsukhatod, és ilyen formában szállíthatod, tárolhatod az autóban is. Akár munkába sietsz, akár suliba, a W-TEC Lonix roller könnyedén elszállít bárhova.

A biztonságról az első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak, valamint a csúszásgátlós fellépőlap is ezt a célt szolgálja. A gumibevonatos markolatok stabil fogást biztosítanak. A felfújható 10" átmérőjű kerekek könnyedén megbirkóznak az út apróbb egyenletlenségeivel a városban.Az a központi tápegységre csatlakoztatott első és hátsó lámpát a kormányon található gomb segítségével kapcsolod be. Ugyanitt található a duda is. A fékezés közeben a hátsó féklámpa is felvillan. A beépített kijelzőn megjelenik a megtett távolság, aktuális sebesség, a kiválasztott üzemmód, egyszóval, minden, amit tudnod kell.
A roller stílusos dizájnját apró praktikus elemek egészítik ki. A fellépőlap alján található kis kitámasztó nagyon hasznos, csakúgy, mint a kormányon található kis kampók is, amelyre a táskádat teheted.
A hosszú, akár 30 km távolságtartományt a 30Ah kapacitású elem biztosítja, amely a roller fellépőlapjában helyezkedik el, szóval nem gátol a mozgásban, és esztétikai szempontból sem kel zavaró hatást. Egy 7-8 órás töltéssel néhány utat már megtehetsz. A roller használható a benne található motor nélkül is, tehát ha esetleg lemerülne, sem kell aggódnod. Standard töltővel tölthető, amelyet bárhová magaddal vihetsz.
 

Akár 30 km Stílusos dizájn 30 km/óra maximális sebesség Akár 120kg teherbírás 13 Ah kapacitású akkumulátor

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

Váz anyaga alumínium 
motor teljesítmény 350 W
motor típusa brushless
maximális sebesség 30 km/h
akkumulátor Li-Ion 13 Ah, 36V
távolság egy töltéssel  30 km
töltés idő 7 - 8 h
fékek tárcsafék
abroncsok felfújható
abroncs méret 10" (25,4 cm)
maximális keréknyomás 2,4 bar / 35 psi
fellépőlap méretei  54 x 17,5 cm
fellépőlap magassága (felső) 12,5 cm
magassága fellépőlap (alsó) 7 cm
kormány magassága 117 cm
kormány szélessége 60 cm
világítás első és hátsó, féklámpa
a roller méretei  125 x 60 x 117 cm
a roller méretei összecsukott állapotban  125 x 60 x 51 cm
a felhasználó minimális magassága 150 cm
teherbírás  120 kg
súly 18 kg
további felszerelés összecsukható szerkezet, kitámasztó, sárvédő, automatikus kikapcsolás, ha nincs használatban 


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 30 km/ó
Maximális emelkedés 13 °
Súly 18 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1250 x 600 x 1170 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése