Vissza

Összehasonlított termékek

Garanciális szervizelés

Fogyasztók részére szervízszolgálatunk a terméknél megadott jótállási időn belül (1-3 év) szervizeli az általunk forgalmazott termékeket, melyek súlya meghaladja a 10kg-t. A fogyasztókat tisztelettel kérjük, hogy minden szervizeléssel kapcsolatos bejelentést a következő linken elérhető szervizbejelentővel jelezzék cégünk felé: 

Online SZERVÍZ bejelentő 

Garanciális szervizelés esetén kiszálási díjunk egyeztetett időpontban ingyenes. Amennyiben a kiszállás a megrendelő hibájából az egyeztetett időpontban meghiúsul (nem nyit ajtót, mégsem tartózkodik otthon), az ezt követő kiszállási kísérlet kizárólag mint fizetett szolgáltatás lehetséges. Garanciális szervizelés esetén a munkadíj, valamint az alaktrészek díja is ingyenes. A kopó alkatrészek nem tartoznak a garanciális javítás alá. Amennyiben a termék hibája nem rendeltetésszerű használatból, elmaradt karbantartásból vagy hibás összeszerelésből adódik, ezen esetben a felmerülő javítási költségek a vevőt terhelik. Ezen tényt a megállapítás után kollégáink azonnal jelzik a bejelentő felé. 


Nem garanciális szervizelés

Nem garanciális szervizelés esetén kollégáink minben esetben ajánlatot készítenek a termék javításával felmerülő költségekről. Ezen ajánlat elfogadása után kezdjük csak meg a javítást. Szervizelési igényét kérjük jelezze a fenti online űrlapon. A javítás során esetlegesen felmerülő további költségeket (bontás során felmerülő hibák, előre nem látható meghibásodások) a kollégáink azonnal jelzik a megrendelőnek telefonon vagy emailben. 

Szervizelés időtartama

A szervizelés időtartam általában max. 30 napot vesz igénybe. Az átlagos szervizelési időtartam 14 nap. 

Szerviz óradíj

Szervíz óradíjunk 22000 Ft minden megkezdett óra. 

Kiszállítás és kiszállási díjaink

Termékek beszállítása szervizközpontunkban, valamint visszaszállítása a megrendelőhöz futárszolgálattal (1 emberes): 12000 Ft / út. Extra igény esetén (emelet, pince, nehezen megközelíthető helyek) kérje egyedi ajánlatunkat. 
Kiszállási díjaink saját gépjárművel:  120 Ft/km (Esztergomtól számítva, oda-vissza), 2 emberes. 
Budapest kiszállási díjunk, 2 emberes, saját gépjárművel: 15000 Ft.
Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél