Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Lambreto Max III 700W 10"

Nagyszerű társ robusztus kialakítással, első és hátsó felfüggesztéssel, irányjelzőkkel, erős motorral, 35 km/h végsebességgel és akár 50 km-es hatótávolsággal. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
333 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

W-TEC Lambreto Max III 700W 10" elektromos roller első látásra lenyűgözi felhasználóját robusztus felépítésével és modern kialakításával. A nagy teljesítményű 15Ah 48V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően ez a roller tökéletesen alkalmas hosszabb távolságok megtételére, és tökéletes választás a mindennapi ingázáshoz a külvárosoktól a városközpontig. Emellett a nagyon erős 700W-os motorral meredek emelkedőkön is meg tud birkózni. Élvezd a könnyű és kényelmes utazást ezzel a nagyszerű rollerrel, amelynek hatótávolsága akár 50 km is lehet.

Első és hátsó felfüggesztés

A praktikus első és hátsó felfüggesztés minden felületi egyenetlenséget elnyel a kényelmes utazás érdekében. A 10"-os felfújható kerekek ideális és kiegyensúlyozott kombinációját nyújtják a sebességnek és a mozgékonyságnak. A biztonságról egy pár tárcsafék gondoskodik.

Kompakt kialakítás

Az egyszerű összecsukható rendszernek köszönhetően pillanatok alatt kompakt társsá alakul. A roller maximális sebessége 35 km/h, amely négy sebességmóddal korrigálható. A biztonságos közlekedés is magától értetődő, amiről a tárcsafékek, a kiváló minőségű, nagy hatótávolságú világítás és a csúszásmentes fogantyúk gondoskodnak, amelyek még a hosszabb utakat is abszolút kényelmessé teszik.

Rengeteg egyéb hasznos kiegészítő

A 700 W-os villanymotorral felszerelt Lambreto Max roller négyféle sebességmóddal rendelkezik. Így igényeidnek megfelelően választhatod ki a maximális sebességet, amivel haladni szeretnél. Használhatod a praktikus tempomatot is, amely néhány másodpercnyi sebességtartás után automatikusan elindul. Az egyszerű felszereltséghez tartozik még egy világos kijelző, amely még közvetlen napfényben vagy éjszaka is könnyen leolvasható. Így bármikor könnyedén ellenőrizheted az aktuális akkumulátor töltöttségi szintet vagy a sebesség üzemmódot. A távolságot is nyomon követheted az alkalmazásban, amelyen keresztül szinkronizálhatod a rollert okostelefonoddal.

A Li-Ion akkumulátor egy hordozható töltővel 220 V-os konnektorból könnyen, kb. 6 óra alatt teljes kapacitásúra tölthető. Egyetlen feltöltéssel akár 50 km-t is megtehetsz a rollerrel, így rövidebb utakon nem kell minden alkalommal újratöltened, és a kijelzőn lévő jelzőfényeknek köszönhetően folyamatosan szemmel tarthatod az akkumulátor állapotát. Alacsony töltöttségű akkumulátor esetén a roller vészhelyzetben a motor használata nélkül is használható.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:

váz anyaga alumínium ötvözet
motorteljesítmény 700 W
motor típusa brushless motor 
maximális sebesség 35 km/h
sebesség üzemmódok 6/20/25/35 km/h
akkumulátor Li-Ion 15Ah, 48V
hatótávolság töltésenként akár 50 km
teljes feltöltési idő kb. 6-7 óra
fékek tárcsa
gumiabroncsok elöl és hátul felfújható
gumiabroncs mérete 10" (25,4 cm)
fellépőlap magassága (felül) 18 cm
fellépőlap magassága (alul) 9 cm
kormánymagasság 118,5 cm (a talajtól)
kormányszélesség 59 cm
világítás első és hátsó lámpa, automatikus féklámpa
roller méretei 119 x 59 x 123 cm
összecsukott roller méretei 119 x 59 x 56 cm
minimálisan ajánlott felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 120 kg
súly 20 kg
egyéb felszerelés összecsukható mechanizmus, első és hátsó felfüggesztés, irányjelzők, kitámasztó, kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjével és az aktuális sebességgel, sebességtartó automatika, sárvédők, csengő


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 15000 mAh
Hatótávolság 50 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 20 kg
Motor teljesítménye 700 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1230 x 590 x 1190 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése