Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Tenmark III 700W 10"

Nagy teljesítményű elektromos roller gyors és egyszerű összecsukható kialakítással, kulcsos zárral, akkumulátor állapotjelzővel, sebességtartó automatikával, széles fellépőlappal, első és hátsó lámpával, irányjelzőkkel, felfüggesztéssel, sárvédőkkel, nagy sebességgel, nagy hatótávolsággal. több

  • Ingyenes szállítás

Szín: 

Válassz terméktípust

279 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

W-TEC Tenmark III 700W 10" elektromos rollr ideális és szórakoztató módja annak, hogy biztonságosan és kényelmesen eljuss a munkába, az iskolába vagy csak aktívan tölltsd el a szabadidődet. Egyik legnagyobb előnye a kompakt kialakítása, amely 5 másodperc alatt összecsukható vagy szétnyitható. Ennek köszönhetően könnyedén tárolhatod a rollert otthon és a garázsban anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Kompakt méreteit akkor is értékelni fogod, amikor vonaton, tömegközlekedéssel és autóval közlekedsz. Csak fogd a kezedbe vagy tedd a bőröndödbe, és már mehetsz is. Ráadásul a modern, vonzó dizájn biztosítja, hogy te leszel az utak sztárja. Ennek a rollernek forradalmian új funkciója a kulcszár és a kijelző, amely az akkumulátor indikatív feszültségét mutatja. Így ha a rollert valahol egy időre ott akarod hagyni, csak elfordítod a kulcsot, és a roller biztonságban van.



Versenyezz a széllel!

Szeretnél a kellemes utazás mellett egy jót szórakozni? A W-TEC Tenmark III elektromos rollerrel semmi sem lehetetlen, mert valóra váltja a kívánságaidat. Az erős 700 W-os motornak köszönhetően semmilyen domb vagy burkolatlan terep nem jelent majd akadályt számodra. Akár 40 km/h sebességgel is száguldhatsz vele. Normál használat és optimális körülmények között akár 50 km-t is megtehetsz egy akkumulátortöltéssel. A teljes kapacitás 5-8 óra töltés után érhető el. Egyszerűen töltsd fel a rollert éjszakára, és reggel indulhatsz is vele! A teljes megtett távolság azonban több tényezőtől függ, figyelembe kell venni a felhasználó súlyát, a vezetési stílust, a durva terepviszonyokat vagy az időjárási körülményeket. Három sebességmód közül választhatsz, attól függően, hogy milyen tempóhoz van kedved. Ha a rollered véletlenül mégis lemerülne, leállított motorral is elgurulhatsz a célig. Ráadásul a roller akár 150 kg terhelhetőséget is elbír, így az egész család teljes mértékben kihasználhatja, ami mindenképpen megéri!

A kormányzás és a használat gyerekjáték lesz

Az áttekinthető LCD kijelzőn minden fontos információ látható. Megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, az aktuális sebességet a sebességfokozatot is beleértve, a teljes és a ténylegesen megtett távolságot, a menetidőt és egyéb további adatokat. A két ON/OFF és MODE gombbal egy sor fejlett funkciót is vezérelhetsz, beleértve a praktikus indítássegítőt és a sebességtartó automatikát. Emellett a kijelző hátulján található beépített USB-port is jól jön, amely lehetővé teszi mobiltelefonod vagy tableted töltését.

Maximális biztonság minden helyzetben

W-TEC Tenmark III elektromos rollerrel az út akadályainak esélye sincs! A sötétség és a rossz időjárási körülmények többé nem lesznek a fő okok arra, hogy otthon maradj. A központi akkumulátorról működő első és hátsó LED-lámpáknak köszönhetően éjszaka is tisztán fogsz látni. A lámpákat a kormányon található színkódolt kapcsolóval kapcsolhatod be, akárcsak a csengőt. A hátsó lámpa fékezéskor is világít, így senkinek esélye sincs arra, hogy ne vegyen észre. Bármilyen tempóban is haladsz, a tárcsafékekre minden helyzetben számíthatsz. Szinte bármikor és bármilyen terepen simán, biztonságosan megállítanak.

Garantált minőség és tartósság

A precíz, a legapróbb részletekig kifinomult kivitelezés a masszív, 25,4 cm-es ( 10") abroncsokban is tükröződik, amelyek kiváló tapadással rendelkeznek, és tökéletesen csillapítják a menet közbeni kellemetlen rezgéseket. Ezenkívül a roller kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztéssel rendelkezik, amely garantálja a kényelmes és sima utazást. Ezenkívül a kerekeket sárvédők védik, ami hozzájárul a rossz időjárás okozta szennyeződések elleni védelemhez. A tartósságot maga az alumíniumszerkezet is segíti, amelyhez állítható magasságú kormány tartozik. A roller 150 és 210 cm közötti magasságú felhasználók számára lesz alkalmas. Az 53 cm hosszú fellepőn kényelmesen, egymás mögött vagy egymás mellett elhelyezett lábakkal is lehet közlekedni.


W-TEC Tenmark III elektromos roller  nagyszerű társ lesz, amit mások irigyelni fognak! Hidd el, ha még nem próbáltál elektromos rollert vezetni, biztosan imádni fogod. Kompakt kialakítással, nagyszerű teljesítménnyel és modern dizájnnal, mi mást kívánhatnál még?

Technikai adatok:

váz anyaga alumínium ötvözet
üzemi feszültség 48 V
motor típusa brushless motor
max. emelkedő 20°
motorteljesítmény 700 W
akkumulátor kapacitás 13 Ah / 48 V
töltő bemenet 100-240V AC / 50~60HZ, kimenet DC 54,6V / 2A
max. sebesség 40 km/h
hatótávolság 1 töltéssel akár 50 km
töltési sebesség 5-8 h
max. terhelhetőség 150 kg
súly 20,2 kg
gumiabroncs mérete 10" (25,4 cm)
gumiabroncs típusa első és hátsó felfújható
fékek elektromos, tárcsafék
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
minimális kormánymagasság 79 cm
maximális kormánymagasság 108 cm
kormányszélesség 55 cm
fellépőlap szélessége 24 cm
fellépőlap hossza 53 cm
fellépőlap magassága - felső 15 cm
fellépőlap magassága - alsó 8,5 cm
a roller méretei szétnyitva h110 x széles55 x magas80-110 cm
a roller méretei összecsukva h110 x sz26 x m37 cm
csomagolási méretek h114 x széles30,6 x magas34,5 cm
világítás elöl és hátul LED
beállítási lehetőségek sebességtartó automatika, indítás lábbal ellökve, vagy anélkül
egyéb felszereltség összecsukható mechanizmus, megvilágított multifunkciós kijelző (központi akkumulátorról működtetve), hangos elektronikus duda, kitámasztó, sárvédők, USB-port mobiltelefon-töltéshez, figyelmeztető lámpák, irányjelzők, első és hátsó felfüggesztés, lehetőség kiegészítő ülés megvásárlására.


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 50 km
Maximális sebesség 40 km/ó
Maximális emelkedés 20 °
Súly 20.20 kg
Motor teljesítménye 700 W
Kerekek mérete 10"
Fékek elektromos, tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 550 x 1100 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése