Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Dalfin 10"

Forradalmi roller kivehető akkumulátorral és kijelzővel. Háttérvilágítású fellépőlap, terhelhetőség 100 kg és egyetlen töltéssel megtehető távolságtartomány 40 km-ig. több

  • Ingyenes szállítás

Szín:  kék

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
265 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Dalfin elektromos roller egy forradalmian új roller, cserélhető akkumulátorral és kijelzővel. A 40 km-es hatótávolság zökkenőmentes és kényelmes vezetést tesz lehetővé, míg könnyű súlya (16,9 kg) és összecsukható váza könnyű hordozhatóságot biztosít.

A rollernek három sebességmódja van, maximális sebessége 25 km / h. A kombinált tárcsa / elektromos fékrendszer, kiváló minőségű fény nagy fénytávval és csúszásgátló fogantyúk hosszabb távon is biztonságot és kényelmet nyújtanak. 

A roller legfőbb előnye, hogy az akkumulátor eltávolítható (csak néhány másodpercig tart, és nincs szükség szerszámokra), így a rollert a garázsban vagy az alagsorban hagyhatod, és az akkumulátort a lakásban / házban töltheted. A Li-Ion akkumulátor körülbelül 4 óra alatt újratöltődik teljes kapacitásra.

Csak annyit kell tenned, hogy a hordozható tápegység adapterét egy 220 V-os aljzatba csatlakoztatja. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 40 km-es táv megtételére is képes élni. Ezért rövidebb utak során nem kell újratölteni. Ha meg akarod duplázni a távolságot (80 km), szerezz be egy csere akkumulátort. Amikor az akkumulátor lemerül, könnyedén kicserélheted (nincs szükség szerszámokra), és folytathatod az utadat. Ha lemerül az akkumulátor, akkor a roller szimpla rollerként is használható, egyszerűen csak lökd el magad a talajtól (vagyis a motornak nem kell bekapcsolnia).


Az akkumulátorhoz hasonlóan a kijelző is eltávolítható. A rollert nem lehet elindítani a kijelző nélkül, ami megakadályozza annak ellopását. Ráadásul a kijelzőbe be van építve egy fény, amely akkor is működik, ha a kijelző nincs csatlakoztatva a rollerhez, lehetővé téve zseblámpaként történő használatát. A kijelző könnyen olvasható közvetlen napfényben és éjszaka is.

Mivel az összes funkció csak három gombbal vezérelhető, bárki könnyedén kezelheti a kijelzőt. Ha pedig egy kis pihenőt tartasz, akkor a telefonodat vagy bármely más eszközt feltölthetsz a segítségével - mindössze annyit kell tenned, hogy leválasztod a kijelzőt és csatlakoztatod a töltőt.

A rollernek van még egy fantasztikus tulajdonsága: egy színes háttérvilágítású alváz, amely akkor világít, amikor az első lámpa világít. Nem csak jobb láthatóságot nyújt gyenge fényviszonyok között, de változó színei miatt olyan lesz, mint azok a vagány sportautók neon futóművei!

A csúszásgátló mintázatú, 10 hüvelykes kerekek elnyelik az ütéseket, és nedves úton is egyenletes haladást biztosítanak. A karbantartás nem igénylő brushless meghajtó a hátsó kerékben van elhelyezve. A széles fellépőlap lehetővé teszi, hogy a lábaidat egymás mellett tarthasd rollerezés közben. Használhatod a praktikus tempomatot is.


 

 

A sokoldalú W-TEC Dalfin elektromos roller tökéletes a városi forgalomba, valamint a városon kívüli kirándulásokhoz.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:  

váz anyaga alumínium
motor teljesítmény 350 W
motor típus brushless
maximális sebesség 25 km/h
sebesség mód 15/25 km/h
akkumulátor  Li-Ion 10,4 Ah, 360 Wh, 36 V (könnyen kivehető és kicserélhető)
megtehető távolság egy töltéssel 40 km-ig
töltési idő teljes kapacitásra kb 4 óra
fék hátsó tárcsás
gumik felfújható első és hátsó
gumi méret 10" (25,4 cm)
fellépőlap méret h45 x sz15 cm
fellépőlap magasság (felső) 15 cm
fellépőlap magasság(alsó) 8 cm
kormány magasság 122 cm
kormány szélesség 42,5 cm
világítás első és hátsó, automatikus féklámpa
méretek h118 x sz42,5 x m122 cm
összecsukott méretek 118 x 42,5 x 47,5 cm
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 120 kg
súly 16,9 kg
kiegészítők

Összecsukható mechanizmus, kitámasztó, eltávolítható kijelző, eltávolítható akkumulátor, sárvédők, csengő, tempomat, megvilágított alváz váltakozó LED diódákkal


Az elektromos roller kiegészíthető  pótakkumulátorral.

A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Vélemények

Értékelés: 4

80%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 22. 9. 2021

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Minden rendben van, csak a vásárlóknak adnék hitelt a robogó üzembe helyezésének utasításaira, mert ha pontosan az utasítások szerint csinálod, akkor a robogó nem indul el magától, akkor egy lökést kell adnod neki, ugrálva és elindulva, és ez nincs leírva az utasításokban. Fel kellett hívnom a szervizt, hogy megtudjam, hogyan kell a robogót üzembe helyezni.


Paraméterek

Maximális teherbírás 100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 10400 mAh
Hatótávolság 40 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 13 °
Súly 16.90 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 10"
Fékek hátsó tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1220 x 425 x 1180 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése