Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss Duo 16

Erőteljes e-roller egyedi felfüggesztéssel, egyszerű, modern dizájnnal, amely igazán különlegessé teszi a rollerezést több


375 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A City Boss Duo 16 elektromos roller tökéletes nem csak a munkába, iskolába való rollerezéshez, hanem a városon belüli használatra és különböző kirándulásokhoz. Töltsd le a Mimida alkalmazást (Android / iOS) telefonodra, és kövesd az útvonalat a térképen. Alumínium-magnézium ötvözetből készült, a váz 120 kg-os terhelhetőséget tesz lehetővé. Biztonsági okokból a roller csak 16 évnél idősebb felhasználók számára alkalmas.

A 16Ah LG Li-Ion akkumulátor teljes kapacitással töltődik 10 óra alatt. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a hordozható tápegységet egy 220 V-os aljzathoz. Normál működés közben a roller egyetlen töltéssel 50 km megtételére képes. Ezért rövidebb utazások során nem kell újratöltenie. A távolság tartománya azonban eltérhet a felhasználó súlyától, a tereptől, a vezetési stílustól, a külső hőmérséklettől függően. Ha szükséges, a rollert motor nélkül is lehet használni, mint az egyszerű hétköznapi rollereket .

 
 

Először a biztonság és a kényelem
A 8,5 hüvelykes belső nélküli kerekeknek köszönhetően soha többé nem kell aggódnod a lapos gumik miatt. Értékelni fogod a kerekek egyedülálló, szabadalmaztatott felfüggesztését. Mivel a roller víz- és porálló (megfelel az IP65 szabványnak), esőben is rollerezhetsz.

 

Egyszerűség és praktikusság
A kijelzőn lévő gomb megnyomásával válthatsz 2 maximális sebességkorlátozási mód közül: Lassú - 15 km / h - alkalmas kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz vagy nehéz forgalomhoz; Gyors - 25-30 km / h - kényelmes haladási sebesség. Sőt, a kijelző vízálló, így bármilyen időjárásban követheted az aktuális sebességet és az akkumulátor állapotát.


 

Könnyen tárolható és kompakt
A kifinomult összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a roller 2 másodperc alatt történő összecsukását és szétnyitását. Mivel a roller súlya csak 16,6 kg, és az összecsukott váz pedig csak 110 cm hosszú, nem csak az autóban fér el, hanem vonattal vagy busszal / villamossal közlekedve is magaddal viheted. .





Figyelem: Az akkumulátort száraz helyen, fénytől távol, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten kell tárolni. Mielőtt hosszabb ideig tárolnád, töltsd fel az akkumulátort teljes kapacitással. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller City Boss Duo 16:

váz anyaga alumínium-magnézium
akkumulátor típus Li-Ion, LG
feszültség 36 V
motor brushless, DC
max fordulatszám 14 N.m
max. lejtés 8,5° (15%)
motor teljesítmény 350 W
akkumulátor kapacitás 16 Ah / 36 V
max sebesség 30 km/h
egy töltéssel megtehető távolság 50 km
töltési idő kb 10 h
terhelhetőség 120 kg
súly 16,6 kg
gumi méret 8,5" (21,6 cm)
gumi típus belső nélküli
fék első elektromos, hátsó tárcsás
2 sebesség mód 15 / 30 km/h
ajánlott életkor 16+
ajánlott felhasználói magasság 150-210 cm
kormány magasság 112 cm
kormány szélesség 43 cm
fellépőlap szélesség 15 cm
fellépőlap hossz 53 cm
fellépőlap magassága-felső 16 cm
fellépőlap magassága - alsó 9 cm
teljes méret h110 x sz43 x m116 cm
összecsukott méret h110 x sz43 x m45 cm
csengő
első/hátsó LED világítás központi akkumulátorral működtetve
LED féklámpa központi akkumulátorral működtetve
összecsukható mechanizmus
sárvédő
kitámasztó
töltő a csomag része


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 16000 mAh
Hatótávolság 50 km
Maximális sebesség 30 km/ó
Súly 16.60 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8,5"
Fékek hátsó tárcsafék, első elektronikus
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1160 x 430 x 1100 mm
Kerék típus belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése első kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!