Vissza

Összehasonlított termékek

Profi lépcsőzőgép inSPORTline ProfiStair Max

Professzionális lépcsőző stepper választható terhelés, intervallum és edzéscélok beállítási lehetőségével! Lehetővé teszi az edzést profilprogramok segítségével. több


1 003 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Tökéletes edzőgép, amely nélkül egyetlen professzionális edzőterem sem hiányozhat! Az inSPORTline ProfiStair Max fitnesz lépcsőzőgéppel edzheted állóképességedet, fizikumodat és főleg lábaidat! A tréner különösen hatékony a comb és a fenék formálásában. Alapvetően ez egy kifinomultabb lépcsőzőgép mozgó lépcsőfokokkal, amelyet egy erős motor hajt meg. A 15 terhelési szintnek köszönhetően meghatározhatod, hogy valójában milyen keményen bírod az edzést – és ez még nem minden!

A strapabíró acélváz akár 180 kg-ot is elbír. Ezenkívül az érintőképernyős LCD kijelzőn megadhatsz egy edzési célt vagy egy speciális intervallumprogramot változó ellenállási szinttel.

Biztonságos edzés

Annak érdekében, hogy gondtalanul mozoghasson a gépen, számos biztonsági funkcióval van felszerelve. A fő az oldalsó fogantyúk az edzési terület kerületén. Bármikor hátradőlhetsz anélkül, hogy korlátozná a mozgásodat. Nem kell attól tartanod, hogy véletlenül megcsúszol vagy lelépsz a gépről. Az utolsó lépcső alatt találsz egy infravörös érzékelőt, amely biztonsági fékként működik, és érintés esetén azonnal leállítja a trénert!

Program mindenre

A tökéletesen felszerelt LCD-kijelzőnek köszönhetően nagyon egyszerűen kiválaszthatod a kívánt programot. Beállíthatsz egy céltávot, időt vagy az elégetett kalóriák számát. Ha pusztán a fogyás érdekel, akkor feltétlenül használd a Fatburn programot. A rajongók számára állítható intervallum program vagy túraszimulátor áll rendelkezésre. Az ellenállás szintje a kijelző segítségével is beállítható.

Kényelem, ahol csak lehetséges

Annak érdekében, hogy a lehető legkényelmeebb legyen az edzés, a váz két alumínium ráccsal ellátott lábtartóval van felszerelve. A mozgó lépcsőket csúszásmentes gumi felület borítja, amely elnyeli az ütéseket. Egy kulacstartó segítségével hidratálhatod magad, ha pedig kedvenc műsorod nézésével vagy zenehallgatással szeretnéd még élvezetesebbé tenni a kemény edzést, táblagép vagy mobiltelefon tartó is elérhető.

Főbb tulajdonságok:

  • professzionális stepper alternatíva
  • lépcsőn való járás szimulációja széles terhelési intenzitás tartományban
  • intervallum edzés
  • nagyon robusztus felépítés és megbízható AC motor
  • oldalsó fogantyúk a segítségnyújtás és a nagyobb biztonság érdekében
  • a lépcsők csúszásgátló kezelése
  • jól áttekinthető LCD kijelző intuitív vezérléssel
  • biztonsági érzékelő a gép azonnali leállításához
  • a számítógép megjeleníti: időt, távolságot, lépésmagasságot, kalóriát, lépések számát, emeletek számát

Technikai adatok:

Teherbírás 180 kg
A lépcsők minimális száma 3
A terhelési szintek száma 15
Programok száma 7
Sebesség 24 - 164 lépés/perc.
Lépésmagasság 21 cm
Lépésmélység 23 cm
A lépcső szélessége 56 cm
Mellkasszíj vevő Nem
Mellkaspánt mellékelve Nem
Palacktartó Igen
Szállító kerekek Nem
Méretek szélesség 223 cm x 80 cm x 151 cm
Csomag méretei 137 x 92 x 133 cm
Súly 240 kg
Motor 2.0 AC
Motor teljesítmény 3,0 LE
Tápegység 220-240V
Kategória S (EN957 szerint)
Használat kereskedelmi, klub, otthon

 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!