Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline Aucklando

Könnyű, összecsukható roller, ideális a forgalmas városban, Bluetooth hangszóró a zenehallgatáshoz rollerezés közben több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
235 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Aucklando elektromos roller extra könnyű súlyú roller - mindössze 11 kg. Amikor a lehető legkisebb méretre összecsukod, könnyen szállíthatod vagy tárolhatod. A 20 km/h maximális sebesség, az egy töltéssel megtehető 20 km-es távolság teszi tökéletesen alkalmas közlekedési eszközzé a forgalmas városban. A 6,5" kerekekkel egyszerűen manőverezhető a beton dzsungelben. A roller elektromos hátsó fékkel van felszerelve, így minden helyzetben garantáltan biztonságban leszel.



Hangszóró zene lejátszásához
Akár hip hop-ot, rockot vagy EDM-t hallgatsz, az Auckland lehetővé teszi hogy kedvenc zenéidet hallgathasd rollerezés közben is. A hangszóró elég hangos ahhoz, hogy néhány méteren belül tisztán hallgathasd. 


 

Bluetooth-kapcsolat
Természetesen nem kábelen keresztül tudod hallgatni kedvenc zenéidet, a kapcsolat vezeték nélküli. Mindössze annyit kell tenned, hogy rendelkezz egy Bluetooth-eszközzel (lehetőleg egy okostelefonnal), és egyszerűen csak párosítani kell a rollerrel.





Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel az akkumulátort teljes kapacitással. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.
 

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller inSPORTline Aucklando:

váz alumínium
motor teljesítmény 250 W
motor típus brushless
max sebesség 20 km/h
akkumulátor Li-Ion 8 Ah, 24V
egy töltéssel megtehető távolság 20 km
teljes töltési idő 2 - 3  h
fék hátsó elektromos
gumi tömlő nélküli
gumi méret 6,5" (16,5 cm)
fellépőlap mérete 50 x 13,5 cm
fellépőlap magasság (felső) 14,5 cm
fellépőlap magasság (alsó) 8,5 cm
kormány magasság 102 cm
kormány szélesség 39 cm
világítás első és hátsó világítás, automatikus fék
roller méretek 96,5 x 40 x 103,8 cm
összecsukott méretek 96,5 x 40 x 40 cm
ajánlott minimális felhasználói magasság 130 cm
terhelhetőség 100 kg
súly 11 kg
kiegészítők Bluetooth hangszóró, összecsukható, akkumulátor töltöttségi állapot kijelzése, kitámasztó, sárvédő


 



A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor-kapacitás 8000 mAh
Hatótávolság 20 km
Maximális sebesség 20 km/ó
Súly 11 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 6,5"
Fékek hátsó elektronikus
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 965 x 400 x 1038 mm
Kerék típus belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése