Sisak WORKER Standard

In-line, kerékpár és gördeszka sisak, 12 szellőzőnyílás, 390g.

In-line, kerékpár és gördeszka sisak, 12 szellőzőnyílás, 390g.

Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
5 000 Ft Áfával
Nettó ár:
3 937 Ft
Gyártói listaár:
5 800 Ft
- Megtakarítás 800 Ft (14%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)
  • Referenciák (1)

Sisak WORKER Standard

A WORKER Standard sisak TUV-GS tanúsítvánnyal, mely kerékpár, in-line és skateboard sportokhoz alkalmas. A vagány külsővel, mely egyedivé teszi a sisakot, biztosan ki fog tűnni a tömegből. A sisak kivitelezése és megmunkálása a biztonságot és kényelmet szolgálja. A sisakon 12 szellőzőnyílás található, ez lehetővé teszi a fej szellőzését. A sisak belső puha bélésének köszönhetően a fej teljes biztonságban van. A különböző méretének köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább hozzá illő sisakot.

Sisak WORKER Standard - technikai adatai:
  • belső bélés
  • 12 szellőzőnyílás
  • méretek: S(52 cm), M(57 cm), L(62 cm)
  • súly: 300 - 320 g
A gördeszkák általában gondosan megmunkált deszkafelületből és az arra felfüggesztett 4 kerékből állnak. A gördeszkások tudják, hogy nem csak az számít, milyen festés van a gördeszkán, hanem az is, hogy milyen a kerekek csapágyozása és a felfüggesztése. A kerekek minősége és a deszka rétegezése is nagyon fontos a gördeszka felhasználásakor. A mai gördeszkák szinte mindegyike fából készül és legalább akkora figyelmet szentelnek a gördeszkák minőségének, mint kinézetének. Az egyszerű festetlen gördeszkáktól kezdve az egyszerű mintákon át, a vagány festésekig mindenféle kinézetű gördeszka megtalálható a palettán. A gördeszkások biztonsága érdekében ajánljuk a védőfelszerelések beszerzését a gördeszka megvásárlásánál. Ezek a 2 db térdvédő, 2db könyökvédő, 2 db tenyérvédő és a sisak.

Sisak WORKER Standard - Termékparaméterek

MicroShift rendszer
nem
Súly (g)
300 g
Szellőzés
igen
Kivehető bélés
igen

Sisak WORKER Standard - értékelés

Forrás – arukereso.hu

Átlagos értékelés 5 / 5 összesen 1 véleményből

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Kerékpárvásárlást követően úgy gondoltam, hogy Budapesten a saját érdekemben jó, ha beszerzek egy sisakot. A sisak formája volt a döntő, illetve, hogy kapható volt ebben a méretben.

Biztonságos, könnyű, véd az eső ellen is. : )

Nem tapasztaltam ilyet.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom