Vissza

Összehasonlított termékek

Sisak WORKER Standard

In-line, kerékpár és gördeszka sisak, 12 szellőzőnyílás, 390g. több


Méret:  S (52-55)

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
10 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A WORKER Standard sisak TUV-GS tanúsítvánnyal, mely kerékpár, in-line és skateboard sportokhoz alkalmas. A vagány külsővel, mely egyedivé teszi a sisakot, biztosan ki fog tűnni a tömegből. A sisak kivitelezése és megmunkálása a biztonságot és kényelmet szolgálja. A sisakon 12 szellőzőnyílás található, ez lehetővé teszi a fej szellőzését. A sisak belső puha bélésének köszönhetően a fej teljes biztonságban van. A különböző méretének köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább hozzá illő sisakot.
Sisak WORKER Standard - technikai adatai:
  • belső bélés
  • 12 szellőzőnyílás
  • méretek: S(52 cm), M(57 cm), L(62 cm)
  • súly: 300 - 320 g
A gördeszkák általában gondosan megmunkált deszkafelületből és az arra felfüggesztett 4 kerékből állnak. A gördeszkások tudják, hogy nem csak az számít, milyen festés van a gördeszkán, hanem az is, hogy milyen a kerekek csapágyozása és a felfüggesztése. A kerekek minősége és a deszka rétegezése is nagyon fontos a gördeszka felhasználásakor. A mai gördeszkák szinte mindegyike fából készül és legalább akkora figyelmet szentelnek a gördeszkák minőségének, mint kinézetének. Az egyszerű festetlen gördeszkáktól kezdve az egyszerű mintákon át, a vagány festésekig mindenféle kinézetű gördeszka megtalálható a palettán. A gördeszkások biztonsága érdekében ajánljuk a védőfelszerelések beszerzését a gördeszka megvásárlásánál. Ezek a 2 db térdvédő, 2db könyökvédő, 2 db tenyérvédő és a sisak.


 

Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

37

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 31. 3. 2021

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Védje gyermekeit a sérülésektől,előzze meg a felesleges fejsérüléseket! Ne feledje, hogy a fejsérülések gyakran halálosak. Sokáig nem gondoltam arra, hogy veszek egyet.először is ez egy kedvező ár,másodszor a védősisak vásárlása kéz a kézben jár minden olyan sporttal, ahol fontos az egészségvédelem.

Fejvédelem - kipróbáltuk :-)

Sportoláshoz mindenképpen ajánlom

Nagy előny számomra

Könnyű és gyors rögzítés

A fiam szerint ez felesleges ;-)

Hasonló termékek

Termék árának követése