Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Dalehunter 10"

Könnyű, modern kialakítású roller, amely különlegessé teszi az utazásaidat, a maximális sebesség 25 km / h és akár 40 km is megtehető egyetlen feltöltéssel több


Szín:  fekete

247 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Dalehunter elektromos roller minimalista, de mégis modern kialakítása megragadja mindenki figyelmét. A 40 kilométeres táv megtétele sima és kényelmes vezetést tesz lehetővé, míg könnyű súlya (15 kg) és összecsukható váza könnyű hordozhatóságot biztosít.

A rollernek két sebességmódja van, maximális sebessége 25 km / h. A kombinált dob / elektromos fékrendszer, kiváló minőségű, nagy hatótávolságú fény és csúszásgátló fogantyúk hosszabb távon is biztonságot és kényelmet nyújtanak.

A csúszásgátló mintázatú, 10 hüvelykes kerekek elnyelik az ütéseket, és nedves úton is egyenletes haladást biztosítanak. A karbantartás nem igénylő brushless meghajtás a hátsó kerékben van elhelyezve.

A 350 W-os elektromos hajtás két sebességmódot kínál: a lassú üzemmódot, amelynek maximális sebessége 15 km / h, és a gyors módot, amely megfelel a közúti közlekedési előírásoknak, amely lehetővé teszi, hogy akár 25 km / h-val is haladj. Kihasználhatod a praktikus tempomatot is. A kijelző könnyen olvasható mind közvetlen napfényben, mind éjszaka. A kormányon található kijelző lehetővé teszi, hogy kövesd az összes fontos információt, például az akkumulátor állapotát vagy az aktuális sebességet. Mivel az összes funkciót (beleértve az első lámpát is) egyetlen gombnyomással lehet vezérelni, egy felhasználó számár sem okoz nehézséget a kezelése. A piros hátsó lámpa automatikusan kigyullad fékezés közben.

Li-Ion akkumulátor kb. 5 óra alatt teljes kapacitásra feltölthető. Csak annyit kell tenned, hogy a hordozható tápegység adapterét egy 220 V-os aljzatba csatlakoztatod. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 40 km megtételére is képes. Ezért rövidebb utak során nem kell újratölteni. A kijelző LED fényeinek köszönhetően láthatod az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ha lemerül az akkumulátor, a roller akkor is használható, ha ellököd magad a földtől (vagyis a motornak nem kell bekapcsolnia).

A sokoldalú W-TEC Dalehunter elektromos roller tökéletes a városi forgalomba, valamint a városon kívüli kirándulásokhoz is.


Az akkumulátor tárolása és karbantartása: Javasoljuk, hogy az akkumulátort (vagy az egész terméket, beleértve az akkumulátort is) árnyékos, száraz helyen, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten tárold. Ha nem szeretnéd hosszú ideig használni a terméket, javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer töltsd fel 100% -ig. Kövesd ezeket az irányelveket annak megakadályozására, hogy az akkumulátor névleges kapacitása élettartama alatt gyorsan csökkenjen.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Dalehunter 10":  

váz anyaga alumínium
motor teljesítmény 350 W
motor típus brushless
maximális sebesség 25 km/h
sebesség mód 15/25 km/h
akkumulátor  Li-Ion 10,4 Ah, 36 V
megtehető távolság egy töltéssel 40 km-ig
töltési idő teljes kapacitásra kb 5 óra
fék első dob, hátsó elektromos
gumik felfújható első és hátsó
gumi méret 10" (25,4 cm)
fellépőlap méret h40 x sz15 cm
fellépőlap magasság (felső) 16 cm
fellépőlap magasság(alsó) 9 cm
kormány magasság 122,5 cm
kormány szélesség 46 cm
világítás első és hátsó, automatikus féklámpa
méretek h113 x sz46 x m125 cm
összecsukott méretek h113 x sz46 x m58 cm
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 120 kg
súly 15 kg
kiegészítők Összecsukható mechanizmus, első felfüggesztés, kitámasztó, kijelző akkumulátor állapotáról és az aktuális sebességjelzővel, tempomat, sárvédők, csengő


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

6

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 15. 9. 2022

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Jó a mezőnek.


Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 10400 mAh
Hatótávolság 40 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 13 °
Súly 15 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 10"
Fékek első dobfék, hátsó elektronikus
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1130 x 460 x 1250 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!