Vissza

Összehasonlított termékek

5 leggyakoribb kérdés a trambulin kiválasztásánál

Az otthoni trambulin nagyszerű dolog! Az egész családnak szórakoztató programot kínál a szabadban, különösen a kicsiknek, akiknek szükségük van a felesleges energiák levezetésére

5 leggyakoribb kérdés a trambulin kiválasztásánál
5 leggyakoribb kérdés a trambulin kiválasztásánál

A trambulinok nagyon népszerű kiegészítői minden otthonnak és a kertnek. De ha először választasz trambulint, akkor néhány kérdés felmerülhet a döntés meghozatala során. Éppen ezért néhány praktikus tanáccsal készültünk számodra, hogy megkönnyítsük a választást – pontosan annak megfelelően, amiket a leggyakrabban szoktak feltenni a vásárlóink!

  Melyik trambulin átmérő a legjobb?

Szeretnénk elmondani vásárlóinknak, hogy minél nagyobb az átmérő, annál nagyobb szórakozást kínál! Igaz, hogy a nagyobb trambulinokon többet lehet pattani, de mindenkinek más a preferenciája. Ezért mindig érdemes először tájékozódni arról, hogy milyen lehetőségek vannak otthon, és azt is figyelembe kell venni, hogy milyen célra vásárolsz trambulint:

✅ Mennyi helyem van a trambulinnak - Először is figyelembe kell venni, hogy a trambulin körül biztonsági okokból kb 1 méter szabad helyet kell biztosítani. Így például, ha 305 cm átmérőjű trambulint választasz, hozzávetőlegesen több mint 5 méter szabad területre lesz szükséged az összeszereléshez és használathoz.

✅ Ki használja - A nagy trambulinok nagyszerűek gyerekeknek és felnőtteknek. Egyszerre több felhasználó számára is alkalmasak, biztosítva hogy mindenkinek minél több helye legyen az ugráshoz. De ha kizárólag kisebb gyereknek vásárolsz trambulint, akkor jobban megfelel egy kisebb átmérőjű és kisebb teherbírású, ahol a kicsi nyugodtan és biztonságban ugrálhat.

✅ Mekkora a kívánt terhelhetőség - A trambulin maximális teherbírása az egyik legfontosabb paramétere. Ne lépd túl az előírt teherbírást. Ha biztos, hogy a trambulint egyszerre többen is rendszeresen fogják használni, mindenképpen nagyobb teherbírású terméket válassz.

  Vannak aggályok a fényvisszaverő felület minőségével kapcsolatban?

Az ugrófelület legyen sima és tartós. A kültéri trambulinoknál különösen fontos a felhasznált anyag minősége, mivel minden időjárási körülményt ki kell bírnia. A kerti trambulinok esetében általában nemcsak nyáron, hanem a tavasz és az ősz nagy részében is a szabadban vannak tárolva. Ha mégis aggódsz az ugrófelület élettartama miatt, akkor érdemes beruházni egy védőburkolatra, amely megbízhatóan megvédi a rossz időjárástól.

Az ugrálás szempontjából általában minél több rugó van egy trambulinon, annál jobban pattog. Természetesen a rugók számát is nagyban meghatározza a trambulin mérete, így a nagyobb modelleknél magasabbra lehet ugrani.

  Milyen biztonsági elemek biztosan nem hiányozhatnak egy trambulinról?

▶️  Védőháló - A trambulin elengedhetetlen kelléke, legalábbis ami a gyerekeket illeti. A háló körülveszi a trambulint, és megakadályozza, hogy a gyerekek kieesenek az ugrófelületről. Ugyanakkor kellően rugalmas ahhoz, hogy ne okozzon sérülésveszélyt, és könnyen vissza tudja juttatni az ugráló személyt az ugrófelületre. A védőháló kiválasztásakor vedd figyelembe annak kialakítását:

⚙️ A háló elhelyezkedése a rugókhoz viszonyítva: E tekintetben kétféle kialakítás létezik - a védőháló vagy körülveszi a teljes szerkezetet és így a rugókat, vagy mögöttük helyezkedik el. Ha maximális biztonságra van szükséged az ugráláshoz, akkor jobb egy olyan háló, amely elválasztja a rugókat az ugrófelülettől.

⭐️ TIPP: Ha érdekelnek a háló mögötti rugós trambulinok, akkor az inSPORTline Flea modellsorozatot ajánljuk.

⚙️ Rögzítés a szerkezethez: Többféleképpen is kifeszítheted a hálót a trambulin körül. Ideális esetben a hálónak saját burkolata van a tetején, amely a tartórudakhoz van rögzítve. A háló így szorosan megfeszül, ugyanakkor nincs rákötve a rudak habszivacs védőjére. Vannak akasztóhálóink ​​is, amelyeket fűzőlyukakkal rögzítünk az oszlopok tetejére. Az utolsó lehetőség a védőhüvelyekhez rögzített hálók.

▶️ Rugótakaró– Egy másik nélkülözhetetlen védelem ugrás közben. Az ugrófelületet megfeszítő rugók némi kényelmetlenséget okozhatnak. Csak egy rossz lépés vagy ugrás elegendő egy esetleges sérüléshez. A rugóvédő szilárd és a rugók teljes felületét befedi, így nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt.

▶️ Létra – Az ugrófelület általában legalább egy méterrel a talaj felett helyezkedik el, így a létra megkönnyíti a trambulinba jutást, különösen a gyerekek számára.

▶️ Trambulin biztonsági hálók - Nagyszerű kiegészítő kisgyermekes családok számára! Segítségével nem kell attól tartanod, hogy valaki a trambulin alá kerül, amikor valaki más épp ugrál.

✅ A legjobb, ha a teljes készletet megvásárolod! Határozottn ajánljuk mindenkinek, aki trambulin vásárlásán gondolkodik. A trambulinkészletek biztonságosak, praktikusak és költséghatékonyak is. A trambulinnal egy csomagban védőhálót, rugóvédőt és a legtöbb szatt létrát is tartalmaz, így a kényelmes és biztonságos szórakozásról gondoskodnak!


  Fontos a minősítés!

Bármelyik trambulint is választod, győződj meg arról, hogy az érvényes európai szabványoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. Biztos lehetsz benne, hogy termékeink megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A legtöbb kerti trambulin és kisgyermek trambulin az EN-71 szabvány szerint otthoni használatra készült. Az EN-13219 szabvány tehát fitnesz trambulinokra és professzionális gimnasztikai trambulinokra vonatkozik.


 Hol lehet alkatrészt szerezni?

Nos, itt vagyunk! Gyártóként minden inSPORTline trambulinhoz rendelkezünk alkatrész-készlettel, és készen állunk segíteni a megfelelő kiválasztásában. A jelenlegi modellekhez és a közelmúltban megszűnt termékekhez egyaránt kínálunk alkatrészeket.

Ha más márkákhoz keresel trambulin kiegészítőket, akkor lehetséges, hogy az általunk kínált termékek kompatibilisek velük. Szükséges azonban alaposan áttanulmányozni az otthon lévő trambulin tulajdonságait, és az adott termék leírásában szereplő paraméterek szerint választani. Annak érdekében, hogy ne csökkenjen a termék általános minősége, a lehető legpontosabban kell kiválasztani az alkatrészeket.
 

MÁR SIKERÜLT VÁLASZTANOD? SOK ÖRÖMMEL TELI PILLANATOKAT KÍVÁNUNK!

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél