Vissza

Összehasonlított termékek

Ismerd meg az AirBike-ot - légturbinás kondigép, amely felpezsdíti a véred!

Szeretnél javítani a kondidon és az állóképességeden, de az egyszerű kondigépekkel ez már nem az igazi? Ez esetben az AirBike számodra a legjobb döntés! Ezen a kondigépen biztosan nem fogsz unatkozni!

Ismerd meg az AirBike-ot - légturbinás kondigép, amely felpezsdíti a véred!
Ismerd meg az AirBike-ot - légturbinás kondigép, amely felpezsdíti a véred!


HOGYAN IS MŰKÖDIK EZ A GYAKORLATBAN?

Az egyszerűségben van az erő

Mi is valójában az AirBike Légturbinás crossfit edzőgépnek vagy bringának is nevezik, de a klasszikus fitness vagy szobakerékpárokhoz képest teljesen más szerkezeti felépítésű. A legszembetűnőbb eltérés az óriási központi ventillátor, vagy turbina, amely a lendkereket helyettesíti.  Ez nemcsak a pedálokkal van összekötve, hanem a mozgó markolatokkal is, így az edzés közben nem csak a lábaiddal hajtod meg a kondigépet, hanem a kezeiddel is erőből kell  tolnod és húznod is. A ventillátorok széles lapátjainak köszönhetően a mozgás egyfajta légellenállásos fékrendszerként is működik, ami azt jelenti, minél jobban tolod és hajtasz, annál erőssebb ellenállásba ütközöl. 

Mi a különbség az AIRBIKE és a  klasszikus szobakerékpár vagy fitness kerékpár közt?
A klasszikus szobakerékpáron csak a tested alsó részét mozgatod, míg a kezeid a markolatokon támaszkodnak és nem veszik ki a részüket az edzésből.  Az ellenállást vagy kézzel vagy elektronikusan állítod, mely mértéke a beállítástól függően állandó, s túllépni nem tudod.  Az AirBike-nál az ellenállás igazodik a megterheléshez, így valójában a képességeidnek semmi nem szab határt és nyitott az út a folyamatos javulás felé.  


MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ AIRBIKE EDZÉS?

Készülj fel a kemény edzésre

✅ Több izomcsoportot is bekapcsolhatsz – Az AirBike-al komolyan edzheted a testedet! Az adaptív ellenállás növekedésnek köszönhetően a képességeid határain túl is tolhatod az edzésedet, ami egy klasszikus elliptikus tréneren nem lenne lehetséges. Az edzés sokkal de sokkal intenzívebb, ami a karizmaidon és a felső tested izmain lesz érezhető.  A felsőtesteden viszont nem csak a karizmok, de a mell és hátizmok is megkapják a terhelés egy részét.

✅ Reszkessetek kalóriák  – Mivel az edzés közben átmozgatod a tested alsó és felső részét is, a kalóriákat őrületes sebességgel tudod égetni! Amennyiben olyan lehetőséget keresel, ami a lehető leghatékonyabban tud megszabadítani pár felesleges kilótól, ennél jobb megoldást nem is találhatsz.

✅ Óvod az ízületeket – Annak ellenére, hogy a nagyon magas mozgásigény az egyik fő tulajdonsága az AirBike-nak, könnyíteni tudsz az edzésen bármikor. A tekerés valójában az egyik leg izületkímélőbb mozgásfajta az összes kardio edzés közül, mivel a mozgás folyamatos és ütközésmentes.

✅ Az egyetlen korlát a te kitartásod – Még akkor is, ha kihozod magadból a maximumot, az AirBike mindig képes kiegyenlíteni ezt. A használatban ez azt jelenti, hogy nem létezik "legmagasabb fokozat", amelyet az AirBike-on el tudsz érni. Ha a te teljesítményed javul, azonnal új határokat jelöl ki neked, melyeket elérhetsz.

☑️ BÓNUSZ: kellemes hűtés – Minél nagyobb ventillátor, annál erősebb légáramlás! Míg te a gépen kiizzadod a lelked, addig az AirBike kellemes szellővel válaszol neked!  A kemény edzés közben egy kis hűtés nagyon jól esik.
 

KINEK JAVASOLT  BELEVÁGNIA?

Mindenkinek akinek célja és kedve van!

 

Szeretném hatékonyan erősíteni az egész testem!
★ Az AirBike egy nagyon hatékony kondigép intenzív kardio edzéshez, melybe az egész tested bekapcsolódik. Az edzés során szinte minden izmod dolgozik, ami annak köszönhető, hogy az AirBike-on az edzés során a kezeknek és a felső testnek is ugyanolyan fontos szerep jut, mint a lábaknak.

Az edzés során nincsenek határok!
Az AirBike használata közben eltűnnek a határok és a korlátok. Az ellenállásnak nincs felső határa. A légturbinának köszönhetően a terhelés mindig arányban van az általad kifejtett erővel, így valójában az edzés során csak önmagad ellenfele vagy!

Imádom az intervallumos edzést!
★ Az AirBike egy tökéletesen megfelelő része az intervallumos edzéseknek. Az előnye, hogy nem kell bíbelődnöd a beállításokkal, speciális programokkal, hanem csak felülsz és tekersz!

Zsírt akarok égetni és javítani akarom az állóképességemet!
Amennyiben a leghatékonyabb módszert keresed, mellyel ledobhatsz néhány kilót, az AirBike az egyik legjobb választás. Ez a gép nem hagy pihenni vagy lazsálni egy másodpercre sem, így igazi társad lehet az állóképesség és izomépítés felé vezető rögös és nehéz úton.

AirBike - kondigépek az igazi hősöknek! 

Hasonló kategóriák

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél