Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Tenmark II 500W 10" - fekete

Könnyen összeszerelhető szerkezet, tempomat, széles alapterület, első és hátsó lámpák, irányjelzők, mindkét kerék rugós, sárvédők, nagy sebesség, nagy hatótáv, távirányítós zár. több

  • Ingyenes szállítás

Szín:  fekete

E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
286 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Tenmark II 500W 10" elektromos roller ideális és szórakoztató eszköz a biztonságos és kényelmes utazáshoz munkába, iskolába vagy csak kirándulásra. Egyik legnagyobb előnye egyértelműen kompakt kialakítása, amely összecsukható vagy szétnyitható akár 5 másodperc alatt. Ennek köszönhetően könnyedén tárolhatod a rollert otthon és a garázsban, miközben nem foglal túl sok helyet. Vonattal, tömegközlekedéssel és autóval való közlekedés során is értékelni fogod kompakt méreteit. Csak fogd a kezedbe vagy tedd a bőröndbe és indulj kirándulni! A modern, kellemes kialakítás azt is garantálja, hogy te leszel az utak sztárja. Ennek a roollernek a forradalmian újdonsága a távirányítós zár, így ha szeretnéd hagyd a rollert valahol egy időre, csak egy gombot kell megnyomnod, és a roller le lesz zárva.



Rollerezz olyan gyorsan, mint a szél!

Szeretnél egy kellemes utazás mellett jól érezni magad? A W-TEC Tenmark elektromos rollerrel semmi sem lehetetlen, mert teljesíti kívánságaidat. Az erős 500 W-os motornak köszönhetően semmilyen domb vagy burkolatlan terep nem jelent akadályt a számodra. Akár 38 km/h-val is gyorsulhatsz. Normál használattal és normál sebességgel körülbelül 35 km-t lehet megtenni egy akkumulátortöltéssel. 6-7 óra töltés után töltődik fel teljes kapacitásra. Röviden: egy éjszaka alatt feltöltheted a rollert, és reggel már indulhatsz is! A teljes megtett távolság azonban több tényezőtől is függ, figyelembe kell venni a felhasználó súlyát, vezetési stílusát, egyenetlen terepet vagy időjárási viszonyokat. Három sebesség mód közül választhatsz, attól függően, hogy milyen tempóhoz van kedved. Ha mégis megtörténik, hogy rollered lemerül, akkor kikapcsolt motor mellett klasszikus rollerként használva folytathatd az utadat. Ráadásul a roller könnyedén elbír akár 120 kg-os teherbírást is, így az egész család maximálisan használhatja, ami minden bizonnyal megtérül!

A kormányzás és a kezelhetőség gyerekjáték lesz

Az áttekinthető LCD kijelző minden fontos információt megjelenít. Megmutatja az akkumulátor állapotát, az aktuális sebességet, beleértve a sebességfokozatot, a teljes és aktuális megtett távolságot, a vezetési időt és egyéb további mutatókat. A két ON/OFF és MODE gombbal számos speciális funkciót vezérelhetsz egyszerre, amelyek között megtalálható egy praktikus kiegészítő, indítási segítség vagy sebességtartó automatika formájában. Mindemellett jól jön a kijelző hátulján található beépített USB port, aminek köszönhetően töltheted mobiltelefonodat vagy tabletedet.

Maximális biztonság minden helyzetben

A W-TEC Tenmark II 500W 10" elektromos rollerrel semmilyen akadály sem állíthat meg! Már sem a sötétség vagy a rossz időjárás sem lehet az oka az otthonmaradásnak. Az első és a hátsó LED lámpák központi akkumulátorral működnek, így jól látható leszel éjszaka. Fékezéskor a hátsó lámpa is világít, így teljesen jól látható leszel fékezés során is. Mindegy milyen sebességgel haladsz, a tárcsafékekre minden helyzetben lehet támaszkodni. Ezeknek köszönhetően szinte bármikor és bármilyen terepen simán megállhatsz!

A minőség és a tartósság garantált

A 10" (25,4 cm) átmérőjű tömör abroncsok is hozzájárulnak a részletgazdag kidolgozáshoz, amely még nedves felületen is jól tapad, és kiválóan csillapítja a menet közben fellépő kellemetlen rezgéseket. A roller eleje is kiváló minőségű és hátsó felfüggesztéssel ellátott, ami garantálja a kényelmes és sima gurulást. Ráadásul a kerekeket sárvédők védik,mely hozzájárul a rossz időjárás miatti szennyeződés elleni védelemhez. Maga az alumínium konstrukció állítható magasságú kormánnyal is hozzájárul a tartóssághoz. A roller 150 és 210 cm magas felhasználók számára alkalmas. 53 cm hosszú futófelülettel kényelmesen utazhatsz a lábaidat egymás mögött vagy mellett pihentetve.


Egyszóval a W-TEC Tenmark II 500W 10" elektromos roller remek partner lesz számodra. Mások garantáltan irigykedni fognak rád! Hidd el, ha még nem próbáltál elektromos rollerrel közlekedni, biztosan imádni fogod. Kompakt felépítés, nagyszerű teljesítmény és modern dizájn, mit kívánhatsz még?

Technikai adatok:

váz anyaga alumínium ötvözet
üzemi feszültség 48 V
motor típus brushless
max. emelkedő 15°
motorteljesítmény 500 W
akkumulátor-kapacitás 13 Ah / 48 V
töltő bemenet 100-240V AC / 50 ~ 60HZ, kimenet DC 54.6V / 2A
teljes sebesség 24-38 km/h
hatótávolság 1 töltéssel 35 km
töltési sebesség 6-7 óra
max. terhelhetőség 120 kg
súly 19,2 kg
gumiabroncs méret 25,4 cm
gumiabroncs típusa elöl és hátul felfújható
fékek elektromos, tárcsás
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
minimális kormánymagasság 79 cm
maximális kormánymagasság 108 cm
kormány szélessége 55 cm
fellépőlap szélessége 24 cm
fellépőlap hossza 53 cm
fellépőlap magassága - felső 15 cm
fellépőlap magassága - alsó 8,5 cm
szétnyitott roller méretei 110 x 55 x 80-110 cm
összecsukott roller méretei 110 x 26 x 37 cm
csomag méretei 114 x 30,6 x 34,5 cm
világítás első és hátsó LED-ek
beállítási lehetőségek tempomat, indulás visszapattanással/visszapattanás nélkül
egyéb felszerelés összecsukható mechanizmus, távirányítós zár, háttérvilágítású többfunkciós kijelző (központi akkumulátorról működik), hangos elektronikus duda, lábtartó, sárvédők, USB port mobiltelefon töltéséhez, vészvillogók, irányjelzők, első és hátsó felfüggesztés, eltávolítható ülés vásárlásának lehetősége

Távirányító jellemzői:

A kijelző gombjainak lezárása (a kijelzőnek kikapcsoltnak kell lennie)
hangos riasztás aktiválódik, amikor megpróbálja bekapcsolni
A kijelző gombjainak feloldása
a riasztás deaktiválva van
Duda – rövid figyelmeztető jelzés lép működésbe
A kijelző gombjainak feloldása

A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 22. 10. 2023

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Elégedettség, úgy működik, ahogy kell


Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 38 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 19.20 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek elektromos, tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 550 x 1100 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése