Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya kerekek > Kerekek WORKER 70 mm Jules (Termékkód: 3628)

Kerekek WORKER 70 mm Jules

Kerekek a WORKER Jules görkorcsolyához, méret - 70 mm. Minden títusú görkorcsolyához alkalmas.

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Kerekek a WORKER Jules görkorcsolyához, méret - 70 mm. Minden títusú görkorcsolyához alkalmas.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)

Kerekek WORKER 70 mm Jules

Görkorcsolya kerekek gyermek görkorcsolyákhoz. A biztonságos és kényelmes görkorcsolyázáshoz egyenes és sima úton. A görkorcsolya kerekeinek kopása elkerülhetetlen a folyamatos használat mellett. Ezzel a megoldással nem kell megállni gyermekének , hanem a pótkerekek felrakásával egyből folytathatja a siklást. A WORKER görkorcsolya és a görkorcsolya minden tartozéka megfelel a legszigorúbb minőségi és kivitelezési elvárásnak. A német TÜV-GS EN-71es norma szerint készültek a korcsolyák.

WORKER Jules görkorcsolya kereke technikai adatai:
  • csillapítja a rezgéseket
  • méret: 70 x 22 mm
  • keménység: 82 A
  • a csomagolás tartalma 4 db kerék
WORKER Jules görkorcsolya az idei szezon csúcsminőségű gyermek görkorcsolyája . A görkorcsolya cipő minőségi szilárdított anyagból készült, anatómiailag kiképzett belső szivacsozással. A görkorcsolya tökéletes rögzítését 3 szintű rögzítő rendszer biztosítja. A görkorcsolya a klasszikus fűző mellett egy rögzítő csattal is ki van egészítve a boka résznél, valamint egy tépőzáras pánt biztosítja a lábfej rögzítését. Az erős műbőrből készült cipő könnyű, szilárd műanyag vázra épült, mely biztosítja a remek gördülő tulajdonságokat. A kényelmes, komfortos szivacsozású cipő modern technológiával készült, használata közben kiküszöböli az esetleges hólyagképződést. A 2011-es év innovatív dizájnja teszi egyedivé a WORKER Jules gyermek görkorcsolyát. A WORKER Jules görkorcsolya mérete speciális eltolható beállítással módosítható, ahol az alsó részen található gomb megnyomását követően pontosan beállítható valamelyik kijelölt méret. Például, amennyiben a láb mérete 34, az S méretű (33-36) görkorcsolya könnyen beállítható erre a méretre.

Kerekek WORKER 70 mm Jules - Termékparaméterek

Kerekek mérete
70 mm
Kerék keménység
82 A

Kerekek WORKER 70 mm Jules - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom