Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya kerekek > Kerekek WORKER MIA görkorcsolyához - 72 mm (Termékkód: 3634)

Kerekek WORKER MIA görkorcsolyához - 72 mm

Kerekek a WORKER Mia görkorcsolyához, méret - 72 mm. Minden títusú görkorcsolyához alkalmas.

Kerekek a WORKER Mia görkorcsolyához, méret - 72 mm. Minden títusú görkorcsolyához alkalmas.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
2 600 Ft Áfával
Nettó ár:
2 047,24 Ft
Gyártói listaár:
3 120 Ft
- Megtakarítás 520 Ft (17%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Kerekek WORKER MIA görkorcsolyához - 72 mm

Görkorcsolya kerekek gyermek görkorcsolyákhoz. A biztonságos és kényelmes korcsolyázáshoz egyenes és sima úton.


WORKER Mia görkorcsolya kerekek technikai adatai:

  • csillapítja a rezgéseket
  • méret: 72 x 22 mm
  • keménység: 82 A
  • a csomagolás tartalma 4 db kerék
WORKER Mia görkorcsolya az idei szezon legújabb gyermek lányos görkorcsolyája. A görkorcsolya cipő minőségi szilárdított anyagból készült, anatómiailag kiképzett belső szivacsozással. A görkorcsolya tökéletes rögzítést 3 szintű rögzítő rendszer biztosítja, ahol a klasszikus fűző mellett egy rögzítő csattal is ki van egészítve a boka résznél, valamint egy tépőzáras pánt biztosítja a lábfej rögzítését. Az erős műbőrből készült cipő könnyű, szilárd műanyag vázra épült, mely biztosítja a remek gördülő tulajdonságokat. A kényelmes, komfortos szivacsozású cipő modern technológiával készült úgy, hogy használata közben kiküszöböli az esetleges hólyagképződést. A 2011-es év innovatív dizájnja teszi egyedivé a WORKER Mia gyermek görkorcsolyát. A WORKER Mia görkorcsolya mérete speciális eltolható beállítással módosítható, ahol az alsó részen található gomb megnyomását követően pontosan beállítható valamelyik kijelölt méret. Például, amennyiben a láb mérete 34, az S méretű (33-36) görkorcsolya könnyen beállítható erre a méretre.

Kerekek WORKER MIA görkorcsolyához - 72 mm - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom