Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Nikotes 350W 8,5"

Összecsukható elektromos roller tartós, masszív konstrukcióval, hátsó felfüggesztéssel, irányjelzőkkel, első lámpával és féklámpával, nagy teljesítményű motor három sebességi üzemmóddal, maximális sebesség 25 km/h, terhelhetőség 120 kg-ig. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: - A termék elérhetősége 6.7.2024

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Nikotes 350W 8,5" elektromos roller egy modern közlekedési eszköz robusztus kialakítással és karbantartásmentes 350W-os motorral, amely könnyedén veszi a kihívást jelentő dombokat is. A nagy teljesítményű 10Ah Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hosszú, akár 30 km-es utakat is élvezhetsz újratöltés nélkül.

Ugyanakkor a hátsó felfüggesztésnek és a tartós 10"-os felfújható kerekeknek köszönhetően, amelyek kiküszöbölik a felületi egyenetlenségeket, kényelmes utazást élvezhetsz. A biztonságról az első elektronikus fék és a hátsó tárcsafék kombinációja gondoskodik, a sebesség pedig 3 sebességmóddal - 8, 15 és 25 km/h - könnyen beállítható.

A világos LED kijelzőn folyamatosan áttekinthető az akkumulátor töltöttségi szintje vagy az aktuális sebesség, egy alkalmazás( Android/iOS) segítségével pedig közvetlenül az okostelefonon követheted nyomon a megtett távolságot vagy egyéb adatokat. A W-TEC Nikotes 350W 8,5" elektromos roller a teljesítmény, a kényelem és a biztonság tökéletes kombinációja a mindennapos közúti kalandokhoz.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:

váz anyaga alumínium ötvözet
motorteljesítmény 350 W
max. lejtő 15°
motortípus brushless
maximális sebesség 25 km/h
sebesség üzemmódok 8/15/25 km/h
akkumulátor Li-Ion 10Ah
hatótávolság töltésenként akár 30 km
teljes feltöltési idő 4-5 óra
fékek hátul tárcsafék, elöl kettős elektronikus
gumiabroncsok elöl és hátul felfújható
gumiabroncs mérete 8,5" (22 cm)
fellépőlap magassága (felül) 17 cm
fellépőlap magassága (alul) 10 cm
kormánymagasság 113 cm (a talajtól)
kormányszélesség 44 cm
világítás első lámpa, irányjelző és hátsó lámpa/féklámpa
roller méretei magasság 113 x szélesség 44 x hossz 105 cm
a roller méretei összecsukott állapotban magasság 53 x szélesség 44 x hossz 105 cm
minimálisan ajánlott magasság 150 cm
terhelhetőség 120 kg
súly 14 kg
egyéb felszerelés összecsukható mechanizmus, hátsó felfüggesztés, kitámasztó, kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjével és az aktuális sebességgel, sebességtartó automatika, sárvédők, fényvisszaverők


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 10000 mAh
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 14.50 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8,5"
Fékek első elektronikus, hátsó tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 113 x 44 x 105 cm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése első kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése