Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss RS350 szürke

Erőteljes, ultrakönnyű elektromos roller összecsukható kialakítással, sebességtartó automatikával, négy sebességmóddal és 120 kg-os terhelhetőséggel. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
183 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

City Boss RS350 elektromos roller tökéletes a városban való közlekedésre. Könnyű és kompakt kialakítása ideális közlekedési eszközzé teszi a munkába vagy iskolába járáshoz. Az ötletes összecsukható mechanizmussal 2 másodperc alatt össze- vagy szétcsukható, és 108 cm-es összecsukott vázhosszával és rendkívül alacsony, mindössze 11,8 kg-os súlyával könnyen szállítható a liftben, vagy szállítható autóval, vonattal, tömegközlekedéssel, és otthon vagy a garázsban tárolható.

karbantartásmentes, 350 W-os motor 120 kg-ig alkalmas a felhasználók számára, és a meredekebb emelkedőkön a lábaddal is segítheted a könnyebb haladást. Az alacsony, 14,5 cm-es fellépőlap magasságnak és a kisebb motorellenállásnak köszönhetően a roller lemerült akkumulátorral is nagy erőfeszítés nélkül vezethető. Az LCD érintőképernyőn található gombbal 4 üzemmód között válthatsz a maximális sebesség korlátozására - 6, 10, 20 és 25 km/h -. A roller bekapcsolásakor mindig az utoljára beállított üzemmód aktív.

A 7,5 Ah Li-Ion akkumulátor 5 óra alatt tölthető fel teljes kapacitásúra egy hordozható töltővel 220 V-os konnektorból. Normál használat esetén egyetlen feltöltéssel akár 25 km-t is megtehetsz. A teljes távolság lehet rövidebb vagy hosszabb is, a felhasználó súlyától, a tereptől, a vezetési stílustól, a külső hőmérséklettől stb. függően. A roller az IP65 szabvány szerint víz- és porálló, így a hirtelen jött eső sem állíthatja meg.

Az LCD kijelzőn nyomon követheted az aktuális akkumulátor töltöttségi szintet, az aktuális sebességet és a megtett teljes távolságot. A központi akkumulátorról táplált első és hátsó lámpák a kijelzőn lévő érintőgomb lenyomásával kapcsolhatók be. Állítsd meg a rollert a hátsó tárcsafékkel vagy az első kettős elektronikus fékkel.

Biztonsági okokból a roller használatára ajánlott korhatár 14 éves kor feletti. A 8,5"-os megerősített felfújható kerekek könnyedén leküzdik az egyenetlen felületeket, és mindig biztonságosan eljuttatnak a célállomásig defektveszély nélkül. A City Boss RS350 roller megfelel az EN 17128-as európai uniós szabvány műszaki követelményeinek, és teljesíti a zöld világ új vízióját.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:

váz anyaga repülőgépipari alumínium
akkumulátor típusa Li-Ion
üzemi feszültség 36 V
motor típusa kefe nélküli DC
max. lejtő 9,5° (17%)
motorteljesítmény 350 W
akkumulátor kapacitás 7,5 Ah
max. sebesség 25 km/h
hatótávolság 1 töltéssel 25 km
töltési sebesség 5 h
max. terhelhetőség 120 kg
súly 11,8 kg
gumiabroncs mérete 8,5" (21,6 cm)
gumiabroncs típusa első és hátsó megerősített felfújható
fékek hátul tárcsafék, elöl kettős elektronikus
4 sebességes üzemmód WALK 6 km/h / ECO 10 km/h / DRIVE 20 km/h / SPORT 25 km/h
ajánlott életkor 14+
ajánlott magasság 145 - 185 cm
kormánymagasság 91 cm
kormányszélesség 44 cm
fellépőlap szélessége 14,5 cm
fellépőlap hossza 40 cm
fellépőlap magassága - felső 14,5 cm
fellépőlap magassága - alsó 9 cm
a roller méretei kinyitva d108 x széles44 x magas105 cm
az összecsukott roller méretek d105 x széles44 x magas48 cm
LCD kijelző
sebességtartó automatika
első és hátsó LED lámpa
féklámpa
összecsukható mechanizmus
sárvédők
töltő mellékelve
CityBoss mobilalkalmazás


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 145 cm
Akkumulátor-kapacitás 7500 mAh
Hatótávolság 25 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 11.80 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8,5"
Fékek első elektronikus, hátsó tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 108 x 44 x 105 cm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése