Vissza

Összehasonlított termékek

Bukósisak Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J - fényes fekete

A felhajtható bukósisak maximális kényelmet, biztonságot és tökéletes láthatóságot biztosít használata során. Tökéletes választás minden helyzetben. több

  • Ingyenes szállítás

Szín:  fényes fekete

Méret: 

Válassz terméktípust

207 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J Bukósisak népszerű választás a motorosok körében. A technológiai kifinomultság és innováció mellett sportos, elegáns megjelenés jellemzi. A sisak kettős P/J tanúsítvánnyal rendelkezik, így az utakon nyitott állvédővel (J konfiguráció) vagy zárt módban (P konfiguráció) is használható. Tökéletesen kiegyensúlyozott és tele van különféle funkciókkal. Emellett maximális kényelmet nyújt a hosszú utakon. A tanúsítvány csak egy lépcsőfok a Nolan márka számára a sisakok biztonsága terén, hiszen sisakjai többszörösen meghaladják az ECE 22.05/06 szabvány által megadott minősítési minimumokat.

Lexan

Eredetileg a General Electric által kifejlesztett anyag, amelynek alakja és vastagsága más műanyagoknál jobb teljesítményt nyújt, különösen a nagy ütésállóság tekintetében: a törésteszteken ez a termék 900/1000 J/m3 értéket mutatott az ABS által elért szokásos 550/600 J/m helyett. Ezenkívül a Lexan kiváló hőállósággal is rendelkezik, -30°C és 120°C között, ami tökéletes tartósságot biztosít minden időjárási és hőmérsékleti viszonyok között.

Elliptikus orr-rész

A könnyű billentést lehetővé tevő, ellipszis alakú orr-résznek köszönhetően a sisak magassága változatlan marad, és a nyitott sisakkal való motorozáskor minimális az ellenállás. Annak érdekében, hogy a billenő sisak csendes maradjon, a nyak körüli dupla gallérral együtt tömített mechanizmussal rendelkezik.

Kettős működés

A legbiztonságosabb állvédő a piacon. Egyszerű és biztonságos használat. Az állvédő közepén található, és könnyű egykezes nyitást tesz lehetővé. A Dual Action nyitómechanizmus csökkenti a véletlen nyitás kockázatát: a nyitás csak az első kioldókar (vagy biztonsági zár) használatával, majd a második kar aktiválásával lehetséges.

Ultraszéles plexi

Az ultraszéles, karcálló Lexan-plexi lehetővé teszi a kiterjesztett kilátást, ami többek között nagyban növeli az aktív biztonságot.

Pinlock®

A NolanGroup által továbbfejlesztett, szabadalmaztatott technológia - a plexi teljes kerületén szilikonszegély található, amely a külső plexi széléig pontosan igazodik a külső plexihez, így nem csökkenti a látómezőt.

VPS napellenző - UV 400 fényvédelem

Szintén Lexanból készült, karcálló, és szintén ködmentesített. És ami a legfontosabb - 400 nanométeres UV-védelmet biztosít. Könnyen eltávolítható. Szabadalmaztatott pozicionáló rendszerrel rendelkezik, automatikus zárómechanizmussal.

Szemellenző

A belső habszivacs arcpárnát úgy tervezték, hogy egyenletes nyomást és egyenletes teljesítményt biztosítson az idő múlásával. Az orrpárnák polisztirol oldalának belső oldalán lévő bélés lehetővé teszi az orrpárnák pontosabb felszerelését. Könnyen eltávolítható, a stabil rögzítő csapok és a mosás nem változtatja meg a tulajdonságait.

ClimaComfort belső párnázat

A kifinomult belső párnázat kettős sűrűségű mikroszálból készült. Az AirBooster Technology felső szellőzőrendszerrel rendelkezik, így a sisak tetején jól szellőzik. A levegőt a sisak felső légbevezető nyílásán nyomják, elérve az összes nagy igénybevételnek kitett területet, és így megakadályozzák a levegő szétszóródását. A speciálisan kialakított párnázat védelmet nyújt a sisak alulfújása és annak nem kívánt hanghatásai ellen.

LPC - Liner Positioning Control (béléspozíció-szabályozás)

Ez a szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi a belső párnázat pozicionálásának és beállításának több irányban történő vezérlését, így a sisak méretváltoztatás nélkül alkalmazkodik a változó fejigényhez és alakhoz.

Microlock2

A mikrometrikus beállítású kettős rögzítőrendszer egy ergonomikus hőre lágyuló nyitókarból és egy alumínium fogazott rögzítőkarból áll. Emiatt az állszíj csak a csat elfordításával nyitható. Így ez az eszköz minimálisra csökkenti a véletlen kinyitás lehetőségét.


Technikai adatok - Bukósisak Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J:

  • Ultra-széles napellenző
  • tökéletesen kiegyensúlyozott sisak
  • az egyetlen felhajtható sisak, amely az állrész kinyitása nélkül is átment a törésteszten
  • VPS napellenző különböző pozíciókban állítható és automatikus lehajtható rendszerrel ellátott, könnyen levehető
  • AirBooster Technology felső szellőzőrendszer
  • állvédő ellipszis alakú elforgatással a minimális légellenállás érdekében nyitott állapotban
  • Double Action állvédő legbiztonságosabb nyitási mechanizmusa
  • Biztonságos Microlock2 rendszer mikrométeres beállítással és dupla karos nyitással
  • Clima Comfort belső párnázás mikroperforált anyaggal és állítható nyakgallérral
  • héj anyaga: Lexan (a töréssel szemben legellenállóbb polikarbonát, csak deformálódik és lassítja az ütést, extrém ellenálló a hőmérséklet-változással, időbeli degenerációval szemben, maximális stabilitás)
  • súly: 1700 g
  • minősítés: ECE 22.05 P/J (európai piaci szabvány az integrált és nyitott sisakokra)

 

Paraméterek

Súly (g) 1700 g
Beépített napszemüveg igen
Kivehető bélés igen
Sisakhéj anyaga Lexan
Szellőzők igen
Előkészítés interkomhoz igen
Homologizáció igen

Hasonló termékek

Termék árának követése