Vissza

Összehasonlított termékek

Telefontartó SKS COMPIT+ New 5000 mAh powerbankkal

Fix telefontartó, power bank vezeték nélküli töltéssel, egyszerű felszerelés és beállítás, függőleges és vízszintes pozicionálás, állítható szög. több


27 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az SKS COMPIT+ New telefontartó power bankkal okostelefon-tartó minden szabványos kerékpárkormány átmérőhöz (22,2, 25,4 és 31,8 mm) alkalmas. A tartót könnyű a kormányra rögzíteni, majd belehelyezni a telefont ( adaptert/tokot kell vásárolni). Az okostelefon vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető, és a szög is beállítható a kijelző tökéletes olvashatósága érdekében. A tartó igazán szilárdan tartja a telefont, így nehéz terepen való közlekedésre is alkalmas.

A csomag tartalmaz egy 5000 mAh kapacitású power bankot is, amely több mint elegendő a legnagyobb akkumulátorok teljes feltöltéséhez. Ha telefonod támogatja, a Qi tanúsítványnak köszönhetően vezeték nélkül is töltheted. Ellenkező esetben egy klasszikus microUSB - USB Type kábellel (a csomag tartalmazza) tölthető. A rögzítés nagyon egyszerű – az okostelefon helyére egy power bankot teszel, majd a tetejére egy telefont ugyanannak a tartónak köszönhetően.

A befogókarokon kívül a mellékelt távtartókkal ellátott komplett szett lehetőséget kínál arra is, hogy a mobiltelefon-tartót központi kijelzős e-biciklikre rögzítsük, így az okostelefon és a fedélzeti számítógép zárt egységet alkot a kormányon.


Technikai adatok:

  • masszív tartó, még nehezebb terepen is
  • 5000 mAh kapacitású power bank Qi tanúsítvánnyal (vezeték nélküli töltési lehetőség)
  • vízszintes és függőleges elhelyezési lehetőség
  • lehetőség a szög beállítására
  • távtartó a különböző rögzítési lehetőségekhez
  • az alábbi kormányra alkalmas: 22,2, 25,4 és 31,8 mm
  • adaptert/tokot kell vásárolni
  • microUSB - USB Type kábel a power bank és a telefon csatlakoztatásához, a csomag tartalmazza

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!