Vissza

Összehasonlított termékek

Csigás hátlehúzó MHW106 2.0

Csigás hátlehúzó MHW106 - Minőségi kondigép a felsőtest erősítésére, terhelhetősége 140 kg, anyaga rozsdamentes acél, hát, váll- és karok erősítésére alkalmas, speciális felületkezelt a hosszabb élettartamért, csigák száma 7 db, otthoni használatra alkalmas több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
137 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Újdonság az otthoni fitnesz területén, az MH-W106 felső és alsó csigás gép immár a legújabb, továbbfejlesztett 2.0-s verzióban, amelyet otthoni edzőtermekhez terveztek. Ennek a készüléknek az előnye a sokoldalúság és a multifunkcionalitás, ami azt jelenti, hogy otthona kényelmében edzhet különféle izomrészeket.

A legújabb MH-W106 2.0 modell a legapróbb részletekre fókuszál, a csapágyakon lévő kísérő kerekeket borítások borítják, minden csavar kerek műanyag burkolatok alatt van elrejtve, ami növeli az esztétikát és egyben megakadályozza az esetleges kopásokat.

 

Csúszásgátló sínek: Óriási előnyt jelentenek a csúszásgátló acél sínek is, amelyek vastag fémlemezből készülnek, hogy a lábakkal rögzíthető legyen. Ennek köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tarthatja a lábát az alsó tárcsa meghúzásakor. Ellenkezőleg, amikor állva edz, teljes súlyával a lábán áll, és minimálisra csökkenti a gép emelését.

Az acélkábel egy nagyon praktikus kerek gumi lengéscsillapítóval van ellátva, amely megvédi a terméket a rúd hirtelen elengedése esetén a súlynak a szerkezetre gyakorolt hatásától. Egyszerű, de nagyon hatékony megoldás!

Állítható lábzár: a lábzár magassága három fokozatban állítható, így mindenki beállíthatja a kívánt magasságot. Acélból készült és kellemes tapintású EVA hab borítja.

 

Tüskék: 2 db 25 mm átmérőjű súllyal rendelkező tüske van, ami azt jelenti, hogy a piacon elérhető összes átmérőjű súlyt ráhelyezheti

Háttámla és extra csiga fejmagasságban:

A legújabb verzióban a gyártó egy háttámlával és egy plusz csigás kerékkel is kiegészített, aminek köszönhetően ezen a gépen még több gyakorlatot lehet végrehajtani és ezzel változatosabbá tenni az edzést.

A készülék fekete és piros színű porszórt bevonattal rendelkezik, amely elegáns megjelenést biztosít, amely hosszú évek után is modern lesz.

A Marbo Sport az elérhető legmagasabb minőségű anyagokat használja termékei gyártása során, és az egyetlen gyártó Lengyelországban, amely a legújabb számítógép-vezérelt alkatrészeket használja. Ennek köszönhetően az egyes részek könnyen illeszkednek egymáshoz, emellett esztétikusak és jól kidolgozottak.

Ezen a modellen ezeket az izmokat fogod edzeni:




 

Hasonló termékek

Termék árának követése