Vissza

Összehasonlított termékek

Csigás emelő MHW104 2.0

Az csigás emelő MHW104 2.0 egy kiegészítő a Home padokhoz. Ez a kiegészítő a Home vonal minden padját, további elemek beépítésének lehetőségével, egy kiterjedt kombigéppé változtatja, amely számos izomcsoport biztonságos és változatos edzését teszi lehetővé. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
47 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az MH-W104 2.0 kiegészítő előállításához erős, tanúsítvánnyal rendelkező lengyel acélt használtunk. A csigás emelő fő szerkezete 40x40 mm-es profilból készült, míg a padba belépő profil 35x35 mm széles. Ez a szerkezet lehetővé tette a készülék tesztelt tartósságát 140 kg-os terheléssel! A három golyóscsapágyas vezetőkerék és a két műanyag vezetőre szerelt csúszka használatának köszönhetően a készülék működése nagyon gördülékeny, és a csúszka nem szedi le a festéket a szerkezet vázáról. Egy speciális hüvely megakadályozza, hogy a kábel kiessen a szíjtárcsa vezetőiből.

A Marbo sport két változatban készíti el termékeit. Az MH az otthoni vonal, míg az MS vonal az edzőtermi termékeket takarja. A kiegészítők csak a saját típusukkal kompatibilisek, az MH és az MS padok és kiegészítők nem keverhetők!

Tökéletesen tudjuk, hogy miután megkapta az emelőt, azonnal szeretne elkezdeni edzeni. Ezért a készlet mindent tartalmaz, ami az edzés azonnali megkezdéséhez szükséges: emelő, csúszka, acél zsinórok karabinerekkel és gumi lökhárítóval, valamint az MH-C001 hosszú fogantyú (A fotókon látható súlyokat a készlet nem tartalmazza.)
 


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 19. 9. 2016

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Megfelelő használattal szép eredményt értem el.

Hasonló termékek

Termék árának követése