Bevezető > Hírek és akciók > Az inSPORTline figyel a vásárlóira!

Az inSPORTline figyel a vásárlóira!

Az inSPORTline figyel a vásárlóira!

 

Tisztelt vásárlóink,

Az inSPORTline-nál törődünk a vásárlóinkkal ezért egy csomó előnyös lehetőséggel kedveskedünk mindenkinek, melyekkel a vásárlása egyszerűbb, biztonságosabb és főleg előnyösebb lesz. Tekintse meg ezeket  a lehetőségeket:
 

1. Hosszabbított 5 éves garancia

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a termékeink egyre színvonalasabbak, strapabíróbbak és ellenállóbbak legyenek. A termékeink minőségében biztosak vagyunk, ezért több termékünkre hosszabbított 5 éves garanciát biztosítunk. Ez a garancia a termék vázszerkezetére érvényes, mivel ez a rész van a legtöbbet terhelve. 

2. Szervizelés a vásárlónál

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy meghibásodás esetén a vásárló számára nehéz a terméket összecsomagolni és visszajuttatni hozzánk. Cégünk ezért bevezett a SZERVIZELÉS A VÁSÁRLÓNÁL szolgáltatást, ahol egy meghibásodás esetén elég csak felvenni a kapcsolatot velünk, s szervizes kollégák, amennyiben ez szükséges, kimennek a meghibásodás helyére, s így nincs szükség újracsomagolásra, vagy visszaküldésre. Időt és munkát spórolunk a vásárlóknak! A további részletekért kérjük olvassa át a Vásárlási feltételeinket. 

3. Hűségkedvezmény rendszer 1-25 %

Köszönetképpen egy Hűségkedvezmény rendszert indítottunk, mely minden regisztrált vásárló számára elérhető. Minden online vásárlással automatikusan növekszik a vásárló bónusza, mely valójában egy kedvezmény a jövőbeni vásárlásokhoz. A hűségkedvezmény mértéke 1-10%, mely folyamatosan akkumulálódik, növekszik. Ezt a kedvezményt kombinálhatja a további akcióinkkal vagy kedvezményeinkkel, így a vásárlási összkedvezmény elérheti akár a 25%-ot. 

4. Ingyenes szállítás

Magyarországon azon kevesek közé tartozunk, akik azon vannak, hogy a vásárlót terhelő szállítási költség mindig alacsonyabb legyen. Normál esetben miden terméket INGYEN szállítunk 15 ezer Ft feletti vásárlás esetén. Gyakoriak viszont az ennél kedvezőbb ajánlatok is, ahol a szállítás már 3000 Ft-os vásárlás felett is ingyenes. Érdemes követni minket a Facebook-on vagy olvasni hírleveleinket. 

 

Köszönjük, hogy minket választott
Az inSPORTline csapata... 

Akciók és kedvezmények e-mailen

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom