Vissza

Összehasonlított termékek

Az inSPORTline figyel a vásárlóira!

Az inSPORTline-nál törődünk a vásárlóinkkal, ezért előnyös lehetőségekkel kedveskedünk mindenkinek, melyekkel a vásárlás egyszerűbb, biztonságosabb és főleg előnyösebb lesz. Tekintsd meg ezeket  a lehetőségeket:

Az inSPORTline figyel a vásárlóira!
Az inSPORTline figyel a vásárlóira!

1. Hosszabbított 10 éves garancia

Kiválasztott és megjelölt fitness termékeinkre és kondigépeinkre hosszabbított 10 éves garanciát kínálunk! Azért tehetjük ezt meg, mert biztosak vagyunk a termékeink minőségében! A 10 éves garancia a termékek vázszerkezetére/ vázára érvényes lásd. az üzleti feltételeinket. Továbbá sávos rendszerben biztosítunk garanciát a tartós fogyasztási cikkek körébe tartozó termékekre azok ára szerint.  

2. Szervizelés a vásárlónál

Szerviz az otthonodban az egyik legsikeresebb szolgáltatásunk. Nem kell többé a terméket becsomagolnod, szétszedned majd visszaküldened hozzánk. Technikusaink a problémák nagy részét helyi javítással orvosolni tudják. A javítás gyors, hatékony és ezzel időt és energiát takarítunk meg.

3. Hűségkedvezmény rendszer 

Gyakrabban vásárolsz nálunk? Ezt nagyon értékeljük és hűséged meg is jutalmazzuk. Minden kedves vásárlónk akár 10% kedvezményben is részesülhet a következő vásárlásaira. Hűségkedvezményünk mértéke attól függ, hogy korábban mennyit vásároltál már nálunk. Amennyiben például 100 ezer Ft felett vásároltál korábban, akkor a következő vásárlásaid után automatikusan 5% kedvezményben részesülhetsz. Részletes információkat az üzleti feltételeinkben találsz.

4. Ingyenes szállítás

0-31 kg között - 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál - 200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására. Extra szállítási szolgáltatások is igénybe vehetőek, melyek felárasak.

 

Köszönjük, hogy minket választott
Az inSPORTline csapata...


 

 
Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél