Vissza

Összehasonlított termékek

Összecsukható edzőpad MH-L104 2.0 Marbo Sport

Az MH-L104 2.0 egy praktikus, kis helyigényű pad, amely sok izomcsoport edzésére alkalmas otthoni körülmények között. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
42 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Marbo MH-L104 2.0 edzőpad különböző szögekben állítható, és hasizmokat is edzhetsz rajta. Előnye a pad gyors beállítása különböző pozíciókba, az EVA habból készült, 8 cm vastag lábtámasz a lábak kényelméért, és a pad kevesebb mint 1 perc alatt történő összecsukása. A lábak műanyag végzáró kupakokkal vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a padló karcolódását és a nem kívánt padmozgást. A pad fekete és piros porfestékkel van bevonva, ami biztosítja a modern megjelenést. A váz legyártásához új, tartósabb acélprofilt és legfeljebb 48 mm átmérőjű acélcsöveket használtak. A kárpit még tartósabb, elegáns fekete színű, szintetikus bőrből készül. A háttámla és az ülés is ergonomikus kialakítású, ami lehetővé teszi a kényelmesebb edzést. A háttámla leginkább megterhelt, felső része a Marbo Sport új logójával ellátott extra bőrréteggel rendelkezik. Ilyen részletekbe menően megtervezett terméket ebben az árkategóriában egyetlen gyártónál sem találsz. A csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges kulcsokat is. Otthoni használatra tervezték.

A Marbo sport két változatban készíti el termékeit. Az MH az otthoni vonal, míg az MS vonal az edzőtermi termékeket takarja. A kiegészítők csak a saját típusukkal kompatibilisek, az MH és az MS padok és kiegészítők nem keverhetők!


Technikai leírás:

Anyaga:
acél

Szín: fekete és piros

Kárpit színe: fekete

Felületkezelés: porfesték

Felhasználás: otthoni

Magasság: 54 cm

Szélesség: 40 cm

Hossz: 129 cm

Súlya: 12,1 kg

Maximális teherbírás: 200 kg

A háttámla állíthatósága: 15 - 22 fok

A háttámla méretei: 112 x 27 cm


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 19. 2. 2023

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Paramaéterei alapján megfelelőnek tűnt.

minőségi termék,

teljesen megfelel a kívánt célnak

Hasonló termékek

Termék árának követése