Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Lambreto Max

Nagyszerű társ robusztus felépítéssel, első és hátsó felfüggesztéssel és rendkívül erős motorral. Maximális sebesség 30 km/h és akár 50 km hatótáv! több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Márkaboltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
450 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

A vásárláshoz ezt kapod még

  • A terméket ingyenesen szállítjuk.

  • 3 év garancia

  • Az e-shopunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

W-TEC Lambreto Max elektromos roller robusztus felépítése és modern dizájnja első látásra lenyűgöző. A nagy teljesítményű Li-Ion 15Ah 48V akkumulátornak köszönhetően ez a roller tökéletesen megbirkózik a nagy távolságokkal, és tökéletes választás a külvárosi területekről a központba történő napi közlekedéshez. Ezenkívül a rendkívül erős 700 W -os motor könnyedén megbirkózik a meredek emelkedőkkel. Élvezd a könnyű és kényelmes utazást ennek a nagyszerű rollernek köszönhetően, amelynek hatótávja akár 50 km .

Első és hátsó felfüggesztés

A praktikus első és hátsó felfüggesztés minden egyenetlen felületet elnyel, és így maximális kényelmet biztosít. A 10"-os felfújható kerekek a sebesség és a mozgékonyság ideális és kiegyensúlyozott kombinációját kínálják. A biztonságról tárcsafék gondoskodik. Esőben jól jönnek a felszerelt sárvédők .

Kompakt felépítés

Az egyszerű kompozíciós rendszernek köszönhetően egy pillanat alatt kompakt társsá válik. A roller maximális sebessége 30 km/h, amely három sebességi módban állítható be. Természetesen a biztonságos utazásról is gondoskodnak a tárcsafékek, a kiváló minőségű, nagy hatótávolságú világítás és a csúszásgátló fogantyúk, amelyeknek köszönhetően a hosszabb utak is abszolút kényelmessé válnak.

Sok egyéb funkcionális kiegészítő

A 700 W teljesítményű villanymotorral ellátott Lambreto Max roller három sebességi módba állítható. Az igényeid szerint választhatod ki a kívánt maximális sebességet. Használhatod a praktikus tempomatot is, amely néhány másodperces sebesség fenntartása után automatikusan elindul. Az egyszerű felszereléshez tartozik még egy áttekinthető kijelző is, amely még közvetlen napfényben vagy éjszaka is tökéletesen olvasható. Bármikor könnyen nyomon követheted az akkumulátor aktuális állapotát vagy sebességét. A futásteljesítményt az alkalmazáson is ellenőrizhetied, amellyel okostelefonodat a rollerre rögzítheted.

A Li-Ion akkumulátort egy hordozható töltővel könnyedén, 220 V-os aljzatról körülbelül 6 óra alatt teljes kapacitásra töltheted. Egy töltéssel akár 45 km -t is megtehetsz, így rövidebb utakon nem kell minden alkalommal újratölteni, és a kijelzőnek köszönhetően mindig áttekintést kapsz az akkumulátor állapotáról. Ha az akkumulátor lemerült, a roller vészhelyzetben motor segítsége nélkül is használható.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Lambreto Max:

váz anyaga alumínium ötvözet
motor teljesítménye 700 W
motor típus brushless
maximális sebesség 30 km/h
sebesség módok 15/25/30 km/h
akkumulátor Li-Ion 15Ah, 48V
hatótávolság egy töltéssel 50 km-ig
idő a teljes feltöltéshez kb 6-7 óra
fékek tárcsás
gumiabroncsok elöl és hátul felfújható
gumiabroncs méret 10 hüvelyk (25,4 cm)
futófelület magassága (felső) 18 cm
futófelület magassága (alul) 9 cm
kormány magassága 118,5 cm (a talajtól)
kormány szélessége 59 cm
világítás első és hátsó lámpa, automata fék
a roller méretei 119 x 59 x 123 cm
roller összecsukott méretei 119 x 59 x 56 cm
minimális ajánlott felhasználó magassága 150 cm
terhelhetőség 120 kg
tömeg 20 kg
egyéb felszerelés összecsukható mechanizmus, első és hátsó felfüggesztés, kitámasztó, kijelző akkumulátor töltöttségi szintjelzővel és aktuális sebesség móddal, tempomat, sárvédők, csengő

A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 15000
Hatótávolság 50 km
Maximális sebesség 30 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 20 kg
Motor teljesítménye 700 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1230 x 590 x 1190 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése