Vissza

Összehasonlított termékek

Napszemüveg Wiley X WX PT-3

Napszemüveg Wiley X PT-3 több


Lencse szín:  3 lencse Szürke-fehér-barna

Szemüveg keret:  Matt fekete

43 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A PT-3 modell magában foglalja a ballisztikus védelem és optikai tökéletesség kombinációját. Legsokoldalúbb, állítható keretével egyedi modell a piacon. A gumis orrész minden orra tökéletesen illeszkedik. A panorámás dizájn fantasztikus oldalsó védelmet biztosít és 90 fokos torzítatlan nézetet, úgynevezett "TUNEL VISION" biztosít.
A csomag tartalmazza a szemüveget, tokot, három lencsét, elasztikus pántot és WileyX tisztítókendőt.
Megfelel az ANSI Z87.1-2003 nagy sebességű előírásoknak és a katonai ballisztikus előírásoknak - MIL-PRF-31013. Az összes védősisakkal kompatibilis.
SMOKE lencsék csökkentik a maximális fényerőt és vakító fényt. Nem torzítja a színeket. Tökéletes viselet napos, fényes körülmények között. Fényáteresztés: 20.23%.
CLEAR lencsék a legnagyobb fényáteresztést kínálják. A konkrét színeket látja ködben, borult időben is, napnyugtakor és napfelkeltekor. Fényáteresztés: 89.30%.
LIGHT RUST lencsék kiszűrik a kék fényhullámokat, az átszűrődő fény és köd összetevőit. Az alacsony fényáram mellett növeli az átlagos fényviszony kontrasztját. Fényáteresztés: 53.23%.
100% felfogja a káros UVA és UVB sugarakat (egész 400 nanométerig).


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!