Vissza

Összehasonlított termékek

Napszemüveg Wiley X WX ECHO

Napszemüveg Wiley X WX ECHO - Wiley X Climate Control sorozat egyik modellje, 100% UV védelem, törhetetlen lencse, ellenáll a különböző időjárási körülményeknek több


Lencse szín:  Ezüst csillogó / Silver flash

Szemüveg keret:  Füstös acélkék

39 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Wiley X WX ECHO napszemüveg a legtöbbet eladott modell a Wiley X Climate Control sorozatból. Az egyedi technológiával kialakított Wiley X WX ECHO napszemüveg lehetővé teszi a természetes légáramlást. A Wiley X WX ECHO napszemüveg úgy lett tervezve, hogy kényelmesen és biztosan helyezkedjen el a fejen, bármilyen sporttevékenységet is végez viselője, legyen szó motorcsónakozásról vagy hegymászásról. A Wiley X WX ECHO napszemüveg tartós és nagyon ellenálló, bármilyen változó és szélsőséges időjárási körülmény között is tökéletes védelmet nyújt a szemnek. Ha a Wiley X WX ECHO napszemüveget viseljük bátran élvezhetjük a sebességet - legyen szó motorozásról, kerékpározásról és egyéb extrém sportról - anélkül, hogy tartanunk kéne a széltől, portó, törmeléktől vagy erős fénytől. A napszemüveg törhetetlen lencséi 100% UV védelmet biztosítanak a szemnek. A Wiley X WX ECHO napszemüveg ANSI tanusítvánnyal ellátott. Ha nem egy szezonra szeretnél választani és egy különleges, egyedi, minőségi napszemüvegre vágysz, akkor a Wiley X WX ECHO napszemüveg a legjobb választás.

Technikai adatok - Napszemüveg Wiley X WX ECHO:
  • Wiley X Climate Control sorozat egyik modellje a napszemüveg
  • a napszemüveg tartós és ellenálló
  • 100% UV védelmet nyújt a napszemüveg
  • védi a szemet a széltól, portól erős fénytől
  • a napszemüveg lencséje törhetetlen
  • bármilyen outdoor tevékenységhez alkalmas: motorcsónakozás, hegymászás, kerékpározás, futás


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!