Vissza

Összehasonlított termékek

Withings Scanwatch 42mm aktivitásmérő óra fehér

Közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, útvonalrögzítés, emelet számlálás, EKG mérés, barométer, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Átmenetileg kiárusítva

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Withings Scanwatch 42mm - Fehér okosóra azok számára készült, akik megbízható okoseszközt keresnek napi sporttevékenységük monitorozására. Könnyen párosítható Android és iOS operációs rendszeren futó eszközökkel Bluetooth és USB használatávalAmi az érzékelőket illeti, a következőkkel szerelték fel: gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp és fényerősség. A nagy pontosságú barométer hasznos adatokat jelenít meg. A praktikus giroszkóp érzékeli a dőlést, míg a mozgásérzékelő segít nyomon követni az aktivitást. Olyan átlagos karóra funkciókkal is rendelkezik mint az ébresztőóra és dátum. Emellett meg tudja jeleníteni az okostelefonos értesítéseket is.

Withings Scanwatch 42mm okosóra egyúttal a sporttanácsadód is lesz. Monitorozza a teljesítményed olyan sportágakban, mint a futás, kerékpározás, úszás, fitnesz és séta. 50 m (5 ATM) vízállóságának köszönhetően ezt az okosórát úszás és búvárkodás közben sem kell levenned. A kiegyensúlyozott étkezés elérésében szintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló funkció folyamatosan rögzíti a mozgást és elemzés után különböző statisztikákat készít. Amikor futsz, jól ki fogod tudni használni a megtett távolság mérését. Az okosóra a térképen is megjeleníti, merre jártál.

Egyszóval ebbe az órába egyszerű beleszeretni. Az ezüst színű óratok lélegzetelállító, akárcsak a szilikon óraszíj, míg a zafírüveg fokozottan védi az okosóra számlapját a sérülésekkel szemben.


Technikai leírás:

Zárószerkezet: csatos
Szíj/karperec anyaga: 
szilikon
Szíj/karperec színe:
 fekete
Tok átmérője:
42 mm
Tok színe:
 ezüst
Tok anyaga:
rozsdamentes acél
Üveg:
zafírüveg
Kijelzés: 
analóg 
Kijelző típusa: 
OLED
Kapcsolat: 
Bluetooth, USB
Kompatibilis operációs rendszer: 
Android 6.0+ iOS 12+
Nyomon követett tevékenységek: 
lépések, megtett távolság, pulzusszám, alvás, kalória, útvonalrögzítés, emelet számlálás, EKG-mérés
Funkciók: 
értesítés mobilról, ébresztőóra, dátum
Vízállóság: 
50 m (5 ATM)
Érzékelők: 
gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp, fényerősség
Súly:
 83 g
Csomag része: csere szíj, töltőkábel, érzékelők


 

Paraméterek

Vízhatlanság igen
Alvásfigyelés igen
Dátum igen
GPS igen
Pulzusmérés igen
Kalória igen
Lépések száma igen
Test anyaga Rozsdamentes acél
Termék elérhetőségének figyelése