Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Teneur 10"

Könnyen összecsukható szerkezet, sebességtartó automatika, széles fellépőlap, első és hátsó lámpa, sárvédők, nagy maximális sebesség, nagy távolság megtételére alkalmas több


197 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Teneur 10 ”elektromos roller szórakoztató és biztonságos módja annak, hogy munkába, iskolába vagy a városba érjünk. Legnagyobb előnye az összecsukható szerkezet, amelynek köszönhetően 5 másodpercen belül összecsukható / szétnyitható a roller. Ennek eredményeként a roller nem foglal sok helyet, így tárolhatod a lakásában vagy a garázsban. Kompakt mérete jól jön, ha vonaton, tömegközlekedéssel vagy autóval utazol. De akár kézben is hordozható, vagy beteheted az autó csomagtartójába. Végül, de nem utolsósorban a W-TEC Teneur 10 ”elektromos roller modern, stílusos kialakításán garantáltan mindenkinek megakad a szeme!



Rollerezz könnyedén, mint a szél

Szeretnéd hogy szórakozás legyen a rollerezés? Akkor W-TEC Teneur 10 ”elektromos roller a tökéletes választás! Az erőteljes 500 W-os motornak köszönhetően egyetlen domb sem lesz túl meredek, és egyetlen terep sem lesz túl nagy kihívás számodra és a rollered számára. A maximális sebesség 40 km / h, a távolság hatótávolsága pedig egy feltöltéssel hozzávetőlegesen 35 km (normál sebességnél). A távolságtartomány azonban számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó súlya, a rollerezés stílusa, a terep és / vagy az időjárás. Az akkumulátor 6–8 óra alatt teljes kapacitásra feltölt. Csak töltsd az akkumulátort egy éjszakán át, így reggel indulásra kész! Három sebességmód közül választhatsz. Akkor is járhatsz a rollerrel, ha az akkumulátor lemerült. A 120 kg-os súlykorlátozásnak köszönhetően a rollert az egész család használhatja, ami rendkívül költséghatékony.

 

 
Könnyen kezelhető

A könnyen olvasható LCD kijelző lehetővé teszi, hogy kövesd az összes fontos információt, például az aktuális sebességet (beleértve a sebesség üzemmódot), az akkumulátor állapotát, az aktuális és teljes megtett távolságot, időt stb. Az ON / OFF és a MODE gombok használatával számos speciális funkciót vezérelhetsz, beleértve az indítási segítséget és a sebességtartó automatikát. Ezenkívül a kijelző USB-porttal is rendelkezik, amellyel telefonodat vagy tabletedet töltheted fel.

 

Mindig biztonságban

W-TEC Teneur 10 ”elektromos roller bármilyen akadályt képes legyőzni! Még a sötétség vagy a rossz idő sem tartja otthon. Az akkumulátorral működtetett első és hátsó LED-es lámpák gondoskodnak arról, hogy gyenge fényviszonyok között is jól látható legyél. A világítást és a dudát bekapcsolhatod a kormányon található színkódos gombok segítségével. Mivel a hátsó lámpa fékezés közben is kigyullad, mindenki látni fog. Mindig számíthatsz a tárcsafékekre a sebességtől függetlenül. Lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen simán megállítsd a rollert!

 

 

Minőség és tartósság garantált

Az utolsó részletekig megtervezett roller ellenálló 10 ”(25,4 cm) gumikkal rendelkezik, amelyek nedves felületen tapadnak és elnyelik a rezgéseket. Garantáltan értékelni fogod a sárvédőket is. Az állítható magasságú kormányú alumínium szerkezet rendkívül tartós. A roller 150–210 cm magas felhasználók számára alkalmas. Az 53 cm hosszú fellépőlap lehetővé teszi, hogy mindkét lábaddal kényelmesen állj a fellépőlapon.

 



Amikor a W-TEC Teneur 10 ”elektromos rollerrel haladsz, mindenki észre fog venni! Ha még soha nem vezettél e-rollert, imádni fogod! Könnyen tárolható. Kiemelkedő teljesítmény. Modern design. Mit kívánhatsz még?




35 - 40 km/h                         35 km                          6-7 hrs.

     Maximális sebesség             Távolság tartomány    Töltési idő


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Teneur 10":

váz anyaga alumínium
üzemi feszültség 48 V
motor típusa brushless
maximális emelkedés 15°
motor teljesítménye 500 W
akkumulátor kapacitása 13 Ah / 48 V
töltő bemenet 100-240VAC / 50 ~ 60HZ, kimenet DC54,6V / 2A
maximális sebesség 35-40 km/h
egy töltés hatótávolsága 35 km
töltési idő (teljes töltés) 6-7 h
maximális terhelhetőség 120 kg
súly 19,2 kg
gumi méret 10" (25,4 cm) 
gumi típus felfújató - első és hátsó
fék elektromos és tárcsás
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
minimális kormánymagasság 79 cm
maximális kormánymagasság 108 cm
kormány szélesség 55 cm
fellépőlap szélesség 24 cm
fellépőlap hossz 53 cm
fellépőlap magasság - felső 15 cm
fellépőlap magasság - alsó 8,5 cm
méretek h110 x sz55 x m80-110 cm
összecsukott méretek h110 x sz26 x m37 cm
csomagolt méretek h114 x sz30,6 x m34,5 cm
világítás  első és hátsó LED
beállítható opciók tempomat
kiegészítők Összecsukható konstrukció, háttérvilágítású kijelző (akkumulátoros), hangos elektromos duda, kitámasztó, sárvédők, USB-port a telefon töltéséhez


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 40 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 19.20 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek elektromos, tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 550 x 1100 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!