Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Zitter II 10" levehető nyereggel

Robusztus elektromos roller levehető nyereggel, nagy hatótáv, nagy teljesítmény, felfújható kerekek több


395 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Zitter II 10" elektromos roller levehető nyereggel egy kiváló összecsukható e-roller. 45 km / h maximális sebességével, erőteljes, 500 W-os motorjával és 960 fordulatával ez a roller villámgyors. A hátsó kerékbe helyezett brushless motor karbantartást nem igényel. 150 kg-os súlykorlátja miatt a 10 ° -os lejtésű utak nem jelentenek problémát ennek a roller, így alkalmassá teszik emelkedőn történő haladásra. Az előző modellhez képest a Zitter II kicsi kijelzővel rendelkezik, pontosabb akkumulátor állapotjelzővel és gyújtáskapcsoló kulcszárral. A W-TEC Zitter II 10" elektromos roller levehető nyereggel nemcsak a munkahelyre / iskolába történő közlekedésre alkalmas, hanem a szabadidős tevékenységhez és kirándulásokhoz is tökéletes.

Robusztus, de könnyű és kompakt
Annak ellenére, hogy erőteljes rollerről van szó, csak 18,5 kg a súlya (könnyű légi alumínium vázának köszönhetően). Sőt, a rollert pillanatok alatt össze tudod csukni vagy szétnyitni, megkönnyítve a szállítást és / vagy a tárolást.

Utazások messze túl a város határain
A 15Ah lítium akkumulátor 55 km távolságot tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel (az akkumulátor teljes kapacitására 6–8 óra alatt képes feltöltődni). Ennek eredményeként többször is használhatod a rollert, mielőtt újratöltenéd az akkumulátort. Sőt, akkor is használhatod a rollert, ha az akkumulátor lemerült. A fellépőlapra helyezve az akkumulátor nem zavar menet közben. Könnyedén töltheted fel a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Minden ellenőrzés alatt áll
Állítható kormánymagassága (84 - 115 cm) alkalmassá teszi a W-TEC Zitter II 10" elektromos roller használatát bármilyen magasságú felhasználó számára. A könnyen olvasható, háttérvilágítású kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, az aktuális megtett távolságot, a teljes megtett távolságot és az időt. Ezenkívül a kijelző USB-porttal is rendelkezik, amelyet a telefon újratöltésére használhatsz.

Tempomat
Hosszabb útra indulsz? Használj tempomatot. Csak hagyd, hogy a roller egy ideig ugyanolyan sebességgel járjon, és a sebességtartó automatika automatikusan bekapcsol. Ezután engedd el a gázt és csak haladj rollerrel. A sebességtartó automatika fékezés közben ki van kapcsolva. Ha egyáltalán nem akarod használni a sebességtartó automatát, akkor azt a roller menüjében kikapcsolhatod.

Kényelem és biztonság
A W-TEC Zitter II elektromos roller kiváló minőségű tulajdonságokkal rendelkezik. A 10 hüvelykes kerekek és a kiváló minőségű gumik lehetővé teszik a zökkenőmentes vezetést és kiváló vezetési jellemzőket biztosítanak. A két megbízható tárcsafék nagy sebesség mellett is biztonságban fog tartani téged.

Indítsd el :)
A roller nem indul el magától. El kell lökni magad a talajtól, hogy elindulhass (akárcsak a az egyszerű rollereknél). Ha mégis a motort szeretnéd használni az indulásnál, akkor megteheted - csak annyit kell tenned, hogy módosítod a beállításokat a kijelzőmenüben (ahol kiválaszthatod az indulás intenzitását is).

Van még szükséged valamire?
Hát persze! A világítás egy másik biztonsági funkció. Az akkumulátoros első és hátsó lámpák mellett a W-TEC Zitter II elektromos roller féklámpával is rendelkezik, amely akkor világít, amikor a fék be van kapcsolva. Sőt, a hátsó lámpák használatával jelezheted az irányváltást. Értékelni food a hangos dudát is. A két sárvédő kedvezőtlen időjárás esetén jól jön, míg a nagy fellépőlap kényelmesebbé teszi a hosszabb utakat. A széles kormány ergonomikus, puha habszivacs fogantyúval további kényelmet nyújt.

Ez a divatos roller alkalmas mindenféle kirándulásra, valamint szabadidős és gyors rollerezéshez is.


Technikai adatok:

váz alu
motor teljesítmény 500 W
motor típus egyenirányú elektromotor
maxmimális fordulat 960/perc
nyomaték 9,5 Nm
sebesség típusok 25/35/45 km/ó
max. emelkedő 10° (17,36 %)
aku Li-Ion 15 Aó, 48 V
hatótáv akár 55 km
töltési idő 6 - 8 h
fékek tárcsafék
kerekek felfújható
kerék méret 10" (25,4 cm)
kerék fújási keménység 3,1 bar / 45 psi
fellépő mérete 50 x 21,5 cm
fellépő magassága (felső) 16,5 cm
fellépő magassága (alsó) 10,5 cm
kormány magasság 84 - 115 cm
kormány szélesség 56 cm
világítás első és hátsó, féklámpa, irányjelzők
méretek 120 x 56 x 115 cm
összehajtott méretek 115 x 24 x 38 cm
min. felhasználó magasság  150 cm
teherbírás 150 kg
súly 18,5 kg
beállítási lehetőségek tempomat, indulás meglökéssel vagy anélkül, idulási rásegítés - zökkenőmentes indulás
további felszereltség összecsukható konstrukció, zár, kijelző alulvilágítás, duda, állvány, sárvédők, USB port telefon töltéshez, levehető ülőke

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor 15Ah / 48V, Li-Ion
Hatótávolság 55 km
Maximális sebesség 45 km/ó
Maximális emelkedés 10 °
Súly 18.50 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1200 x 560 x 1150 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!