Vissza

Összehasonlított termékek

Hatszögű kézi súlyzó inSPORTline Hexsteel 2x 3-40 kg

Komplett hatszögletű súlyzókészlet otthoni és klub használatra! Összesen 17 pár súlyzó kedvezményes áron segít az edzésben és az erőnlétben! több


1 367 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Hexsteel hatszögletű kézisúlyzó szett teljes készlete ideális otthoni edzőtermek és klubok számára! 17 pár súlyzóval a 3 és 40 kg közötti terhelési tartományban ez a kézisúlyzó szett mindig készen áll a megfelelő súlyzós edzésre! Ahogy fejlődsz, egyre több súlyt adhatsz hozzá, akár 40 kg-ig. És mindezt remek áron kínáljuk!

Az inSPORTline Hexsteel hatszögletű kézisúlyzó szett modern dizájnnal és sokoldalú felhasználással jeleskedik. A tartós fémből készült, ergonomikusan kialakított fogantyú csúszásgátló bordákkal van felszerelve a stabil és kényelmes fogás érdekében még a nagyobb igénybevételű gyakorlatok során is. A súlyokat ezután műanyag réteggel vonják be, amely jobban ellenáll a kopásnak. A hatszögletű kialakításnak köszönhetően a súlyzót sík felületre helyezve tökéletesen stabil és nem áll fenn annak a veszélye, hogy akaratlanul is elgurul valahova. Ideális otthoni és profi edzéshez!



 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!