Vissza

Összehasonlított termékek

5 ok amiért vízzel tölthető súlyzót használj az edzéshez!

5 ok amiért vízzel tölthető súlyzót használj az edzéshez!
5 ok amiért vízzel tölthető súlyzót használj az edzéshez!

Igen, a vízi zsák vagy vízi súlyzó kifejezések kissé furcsán hangzanak és titokzatos természeti képződményeket vagy az aquabellák eszközeit idézhetik. A vízi zsákot a horgászfelszerelések között is kereshetnéd. Mi azonban most egy olyan modern fitneszeszközre gondolunk, amelyet ugyanolyan hatékonyan használhatsz, mint bármelyik hagyományos súlyzót!

Nem fémből, hanem hihetetlenül tartós PVC anyagból készül, amely ellenáll a nagy terhelésnek, a víznyomásnak, de még az időjárás viszontagságainak is.

De ha már súlyzóról van szó, miért ne vennál inkább egy standard súlyzót, amit jól ismersz? Vagy a jól bevált bolgár zsákot? Természetesen jó okokból. Mindjárt felnyitjuk a szemed :)

  E súlyzó terhelése nagyon könnyen változtatható

Mivel az inSPORTline vizisúlyzók és zsákok vízzel tölthetőek a súlyuk is szabályozható! A teljes térfogattól függően akár 8 kg-os súlyzóval vagy 50 kg-os zsákkal is dolgozhatsz, de semmi sem akadályoz meg abban, hogy egy kicsit kevesebbet tölts bele és fokozatosan haladj a legnagyobb súlyig. Ha jobban belegondolsz, akkor ez több súlyzó egyben, csak az a kérdés, hogy mennyire töltöd meg vízzel.

 Növeld a mozgásdinamikádat és javítsd az egyensúlyérzékedet

Az alapvető különbség a többi súlyzótípustól az, hogy a terhelés a vízzel és annak mozgásával kerül átvitelre. Ez azt jelenti, hogy a súlyzóban lévő víz a test minden mozdulatát követi és ez dinamizmust visz az edzésbe. A víz mozgása a zsákban vagy a súlyzóban arra kényszerít, hogy ezt az ellensúlyt az edzés során végig ellensúlyozd. Ez nem csak az edzést teszi nagyobb kihívássá, de az egyensúlyérzékedet is javítja.

 Tornáztasd meg az egész tested

A vízzel tölthető súlyzók a kettlebellhez haszonlítható formájuknak köszönhetően nagyon sokoldalúak és gyakorlatilag az egész testet erősítő gyakorlatokhoz használhatóak. A kettlebell súlyzók ugyanezt a célt szolgálják. A széles mozgásválasztékban kitörések, emelések, guggolások, lendítések, fekvőtámaszok szerepelnek. Ráadásul mindig egyszerre több izomcsoportot erősítesz az edzés során.

 Szinte semmi helyet nem foglal, még akár egy utazásra is elviheted

Úgy a súlyzók, mind a zsákok tömör PVC-héjból készülnek, amely önmagában szinte alig foglal helyet és alig van súlya. Könnyen utazhatsz ilyen felszereléssel és nem kell biztonságos helyet találnod neki a lakásban sem. Vizet is mindenhol kaphatsz, így ez egy ideális edzőeszköz rövidebb utazásokhoz, ha nem akarod kihagyni a napi gyakorlatokat.

 Akár a természetbe is kiviheted

Egy ilyen kompakt eszközzel bárhol tornázhatsz, ahol csak akarsz - akár a vadonban is! Így semmi sem gátol meg abban, hogy bárhol előkapd, ahol csak jársz, még akkor is, ha nincs hozzáférésed egy vízcsaphoz - megfelel egy patak is. Csak ne felejtsd el mindig megszárítani a súlyzókat, hogy a potenciális apró károkozók ne szaporodjanak el benne, ha nem öntöd ki a vizet hosszú ideig. 

✅ BÓNUSZ ✅ Vízzel tölthető boxzsák

Ha még nagyobb vízzel tölthető extra kaliberre vágysz, van egy másik csemegénk is a számodra. Az inSPORTline Wabaq vízzel tölthető bokszzsák lényegében egy tartós PVC-ből készült függeszthető tartály, amelyet akár 80 liter vízzel is meg tudsz tölteni. A homoktól vagy mást tölteléktől eltérően a víz hatékonyan elnyeli a lökéseket, így a zsák kevésbé lendül meg ütés közben.

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél