Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline Skootie nyereggel

Összecsukható e-roller üléssel, 350 W teljesítmény, 28 km távolság, nagy fellépőlap, első / hátsó lámpa, 10 éves kortól ajánlott több


252 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline e-roller tökéletes nem csak a munkába vagy iskolába rollerezni, hanem ideális kirándulásokhoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Annak ellenére, hogy nagy roller, súlya csak 13,5 kg (köszönhetően könnyű alumínium vázának). Összecsukható mechanizmusának köszönhetően könnyedén szétnyitható és összecsukható, így egyszerűenn hordozható és tárolható. A 25 km / h maximális sebessége miatt a roller alkalmas a közúti forgalomra. A 120 kg terhelhetőséggel a 15% -os lejtésű utak nem jelentenek problémát a roller számára, ezért könnyedén halad emelkedőn is. A hátsó kerékbe helyezett kefe nélküli motor karbantartást nem igényel.

A 10Ah-os lítium akkumulátor 28 km-es távolság megtételét teszi lehetővé egyetlen feltöltés mellett (az akkumulátor 4-5 óra alatt töltődik fel teljesen). Ennek eredményeként többször is használhatod a rollert, mielőtt újratöltnéd az akkumulátort. Ezenkívül akkor is használhatod, ha az akkumulátor lemerült. A fellépőlapba helyezett akkumulátor nem zavar rollerezés közben. Könnyen feltöltheted a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Az állítható kormánymagasság (88 - 114 cm) az inSPORTline e-rollert alkalmassá teszi mind a gyermekek (10 éves korig), mind a felnőttek számára. A könnyen áttekinthető, színes kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, a megtett távolságot, a teljes megtett távolságot és az időt. Ezenkívül a kijelző USB bemenettel is rendelkezik, amelyet a mobiltelefon töltésére használhatsz.

Az inSPORTline Skootie e-roller kiváló funkciókkal rendelkezik. A 8" kerekek (első felfújható, hátsó tömlő nélküli), kiváló minőségű gumik és a teleszkóp kombinációja lehetővé teszi a sima utazást és kiváló vezetési tulajdonságokat. A hátsó kerék megbízható dobféke nagy sebességnél is biztonságban tart téged. A világítás egy másik lényeges biztonsági funkció. Az akkumulátorral működő első és hátsó lámpákon kívül az inSPORTline Skootei e-rolleren van egy féklámpa is, amely a fék aktiválásakor automatikusan világít. Sőt, az összes világítás a fellépőlapba van beépítve, kiegészítve a roller kialakítását. A két sárvédőnek köszönhetően kedvezőtlen időjárási körülmények között is jól használható a roller, míg a nagy fellépőlap kényelmet biztosít a hosszabb utakon. Az ergonómikus, habszivacs fogantyúval ellátott széles kormányok további kényelmet nyújtanak.

Az opcionálisan felszerelhető nyereg még kényelmesebbé teszi az utazási élményt. Ha szeretsz ülve rollerezni, akkor ez a teleszkópos ülés neked lett tervezve. Az ülés anyaga puha és kényelmes. Ezen felül beállíthatod mind a magasságát, mind a dőlésszögét.

Bármilyen kiránduláshoz, valamint szabadidős tevékenységhez ajánlott a roller mind felnőtteknek, mind gyerekeknek.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller inSPORTline Skootie nyereggel:

váz

alumínum

teljesítmény

350W

motor típus

brushless

max fordulatszám

1,200/min

max forgatónyomaték

9.5Nm

max sebesség

25km/h (35km/h sebességkorlátozóval kikapcsolva)

sebesség módok

20/25/35 km/h

max dőlésszög

8.5° (15 %)

akkumulátor

Li-Ion 10Ah, 36 V

egy töltéssel megtehető távolság

28 km (25 km/h maximális sebesség és 70 kg felhasználói súly esetén)

teljes töltési idő

4 - 5h

fék

hátsó, dobfék

gumik

első – felfújható, hátsó - tömlő nélküli

gumi méret

8" (20.3cm)

max felfújhatóság

2.5bar / 36psi

fellépőlap méret

44.5 x 18cm

fellépőlap magasság (felső)

14cm

fellépőlap magasság (alsó)

9cm

kormány magasság

88 - 114cm

kormány szélesség

53.5cm

világítás

első/hátsó világítás, féklámpa (automatikus)

méretek

100 x 56 x 120cm

összecsukott méretek

95 x 18 x 38cm

ajánlott minimális felhasználói magasság

130cm

terhelhetőség

120kg

súly

13.5kg

nyereg súlya

2.2kg

max nyereg magasság

56cm

kiegészítők

eltávolítható teleszkópos ülés, összecsukható mechanizmus, multifunkcionális színes kijelző (elemes), kitámasztó, első lengéscsillapító, sárvédő, USB bemenet telefon töltéshez



A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor Li-Ion 10Ah / 36V
Hatótávolság 28 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Súly 13.50 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó dobfék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1000 x 560 x 1200mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!