Vissza

Összehasonlított termékek

Férfi rövidnadrág Skins A400 fekete

5 különféle technikai anyag, optimális dinamikus gradiens kompresszió, a sérülésveszély csökkentésére, A-varratok, könnyen elérhető derékpánt zseb, 360 fokos, prémium üveggyöngy fényvisszaverődés több


Méret: 

36 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Valami rövidebbre van szükséged, mint egy hosszú nadrág, de mégis szeretnél megfelelő öltözéket nyújtani combjaidnak? A Skins A400 férfi rövidnadrág úgy lett kifejlesztve, hogy segítsen javítani a teljesítményed terepen, az edzőteremben és a pályán.Combizmaidra kifejezetten jó hatással lesz.

Skins A400 férfi rövidnadrág 5 különféle technikai anyagból készült, ami lehetővé teszi az optimális dinamikus gradiens kompressziót a lábizmaidra. Továbbá kontrollált nyomást és támogatást nyújtanak az ITB és a TFL izomcsoportok számára, amelyek nagy sérülésveszélynek vannak kitéve a futás során. Röviden ez azt jelenti, hogy jobb teljesítményre leszel képes, miközben csökken a sérülés kockázata. 
A-varratokkal rendelkezik a maximális tartósság érdekében kopás nélkül, így összpontosíthatsz az edzésgyakorlataidra, teljes kényelemben futhatsz. Mindemellett a rövidnadrág egy könnyen elérhető derékpánt zsebbel is el van látva, így biztonságosan és kényelmesen elhelyezheted például a kulcsodat a futás alatt. 

Szeretnél kitűnni a sötétben? 360 fokos, prémium üveggyöngy fényvisszaverődéssel láttuk el a rövidnadrágot annak érdekében, hogy gyenge fényviszonyok mellett is jól lásson mindenki. 

Kombináld ezt a rövidnadrágot bármelyik A400 felsővel, hogy teljes edzőszetted legyen! Eddz keményebben, teljesíts jobban és regenerálódj gyorsabban!


Technikai leírás:
 
  • kontrollált nyomás az ITB és TFL izomcsoportok felett 
  • az ADAPTIVE Technológia melegen tart, mikor hideg van, és hűvösen tart, mikor meleg van 
  • A-varratok a kényelemért és a tartósságért kopás nélkül
  • 360 fokos fényvisszaverődés
  • könnyen elérhető derékpánt zseb
  • szélesebb derékpánt és formázott ágyékrész a kényelemért
  • hossza pont a térd fölött végződik, hogy lefedje a négyfejű combizmokat

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!