Vissza

Összehasonlított termékek

Kellys sisak MARK 018 - sárga

Kerékpár sisak KELLYS MARK - 14 szellőzőnyílás, könnyű súly több


Szín:  sárga

5 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

kerékpár sisak nélkülözhetetlen védőfelszerelése a kerékpározásnak, rollerezésnek és görkorcsolyázásnak. A KELLYS MARK 018 kerékpár sisak igazi minőségi gyermek sisak. Bizonyított, hogy a kerékpár sisak viselése nagyban csökkenti az eséskor bekövetkezett fejsérüléseket. A biztonság mellett a kényelmes viselet is nagy szerepet játszott a KELLYS MARK 018 kerékpár sisak kialakításakor. Ennek köszönhetően a sisak 14 szellőzőnyílással, a 2 első szellőző rovarhálóval rendelkezik. A 2 hátsó nyílással együtt tökéletes szellőzést biztosít a fej részére. A kiváló tulajdonságoknak, könnyű súlynak, valamint az egyedi dizájnnak köszönhetően a KELLYS MARK 018 kerékpár sisakot minden gyerek szívesen viseli sportolás közben. A sisak integrált napellenzővel rendelkezik.

Kizárólag kerékpározára és görkorcsolyázásra tervezett sisak, a sisak semmiképpen nem használható motorkerékpár vagy egyéb más sporttevékenységhez, ahol fennáll a fojtás veszélye!


Technikai adatok - Kerékpár sisak KELLYS MARK 018:

  • gyermek kerékpár sisak
  • 14 szellőzőnyílás, 2 első rovarhálóval, 2 hátsó nyílás tökéletes szellőzést biztosít, integrált napellenző
  • DialRing System - egyszerű, gyors és biztonságos a kerékpár sisak felfogatása 
  • kerékpár sisak súlya: 232 - 260 g
  • kerékpár sisak mérete:  S/M (50-54 cm)

Ajánlás:
 
A sisak maximális védelmet nyújt az esetleges fejsérülések ellen. A sisakot ajánljuk térd és könyökvédővel, kesztyűvel együtt használni.


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!