Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss T7 fekete

Összecsukható szerkezet, hosszú hatótáv, tempomat, méretes fellépőlap, első és hátsó lámpa, sárvédő. több


524 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A City Boss T7 elektromos roller ügyesen elvisz téged munkába, a suliba, a városba vagy akár egy kis kirándulásra is. A biztonságos összecsukható szerkezetnek köszönhetően szétnyithatod és összecsukhatod csupán 5 másodperc alatt. A váz összecsukott állapotban mindössze 115 cm és 20,1 kg, tehát könnyen szállíthatod autóval, vonattal vagy tömegközlekedéssel, és tárolhatod otthon vagy a garázsban.

A karbantartást nem igénylő motor 700 W teljesítményű és könnyedén gyorsul akár 100 kg-nál magasabb terhelés esetén is és akár az emelkedőkkel is simán megbirkózik. Gyorsulás 0-25 km/h 7 másodperc alatt 85 kg súlyú felhasználó esetében.
A kijelzőn található gombbal a maximális sebesség korlátozásának 3 üzemmódja közül választhatsz. A roller bekapcsolása után mindig az utoljára beállított üzemmódban üzemel.

Aktív: lassú 15 km/h - gyermekek számára vagy rossz időjárási körülmények közötti közlekedéshez biztonságos sebesség.
Közepes 25 km/h - kényelmes utazási sebesség, amely megfelel a közúti közlekedésre vonatkozó rendeletnek.
Gyors 35 km/h - kerékpárutakon történő közlekedéshez, amellyel időt takarítasz meg.

A hosszabb utaknál értékelni fogod a sebességtartó automatikát, amely a roller teljesítményét még gázadás nélkül is fenntartja - funkciója deaktiválható a kijelzőn.

A Li-Ion 18,2 Ah-os akkumulátor teljes kapacitásra hordozható töltővel tölthető fel 220 V-os aljzatból 7-8 órán belül. A roller átlagos működtetése esetén egyetlen töltéssel kb. 55 km-t tehetsz meg - rövidebb utak esetén nem kell minden alkalommal feltölteni. A teljes megtehető távolság lehet rövidebb vagy hosszabb; mindig függ a felhasználó súlyától, terep egyenetlenségétől, vezetési stílustól, külső hőmérséklettől, stb. Szükséghelyzetben a roller akár kikapcsolt motorral, lábbal is hajtható.

transzreflektív kijelzőn, amely nagyszerűen olvasható még közvetlen napsütésben vagy éjjel is, láthatod az akkumulátor aktuális állapotát, aktuális sebességet, haladási időt és a megtett távolságot. A kijelző hátulján lévő USB porttal mobiltelefonod vagy tableted is feltölthető akár vezetés közben, akár álló roller esetében.

A központi akkumulátor által táplált első és hátsó lámpa bekapcsolható a kormányon lévő kapcsolóval, ahol a kürt gomb is található. Fékezés közben ráadásul a hátsó féklámpa is világít.

A rollert a legmagasabb sebesség esetén is leállíthatod a független első és hátsó tárcsafékek segítségével. A roller ISO tanúsítvánnyal rendelkező olyan alumíniumból készült mint amit repülő gyártáshoz használnak, ezek váza akár 120 kg teherbírással bír. Az ergonómikus markolattal ellátott, állítható magasságú kormánnyal a roller 150-210 cm magasságú felhasználók számára alkalmas. Biztonsági okokból min. 16 év az ajánlott kor a roller használatához.  Az 50 cm hosszú és 21 cm széles fellépőlapon kényelmesen elfér mindkét láb egymás mögött. 
A roller felszerelhető egy összecsukható nyereggel is.

A széles 2,5" (6,4 cm) kerék 10" (25,4 cm) átmérőjű gumiabroncsok könnyedén leküzdik a kisebb egyenlőtlenségeket is. A tartós első lengéscsillapító pedig csökkenti a kellemetlen rezgéseket a kormányon. 
A kerekeket sárvédők védik.
A roller ISO 12100:2010, EN 12184:2014 tanúsítvánnyal rendelkezik a CE 2006/42/EC irányelv szerint.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás: 

váz anyaga: repülőgép alumínium
akkumulátor típusa: Li-Ion
üzemi feszültség: 52 V
motor típusa: kefe nélküli egyenáramú motor
motor max. fordulatszáma: 1500 / min.
max. nyomaték: 28 N.m
max. emelkedés: 10,5° (18,5%)
motor teljesítménye: 700 W
akkumulátor kapacitás: 18,2 Ah / 52 V
max. sebesség: 35 km/h
hatótávolság 1 feltöltésre: 55 km
töltési sebesség: 7-8 h
max. teherbírás: 150 kg
súly 20,1 kg
kerék mérete 10 x 2,5" (25,4 x 6,4 cm)
kerék típusa 2x felfújható - CST márkájú
fék tárcsafék
3 sebesség üzemmód cca 15 / 25 / 35 km/h
ajánlott életkor 16+
felhasználó ajánlott magassága: 150-210 cm
kormány magassága: 88-115 cm
kormány szélessége: 56 cm
fellépő szélessége: 21 cm
fellépő hossza: 50 cm
fellépő magassága - felső: 16 cm
fellépő magassága - alsó: 9 cm
szétnyitott roller méretei: h120 x sz56 x m115 cm
összecsukott roller méretei: h115 x sz24 x m38 cm
sebességtartó automatika
multifunkciós kijelző transzreflektív réteggel, melyet a központi akkumulátor működtet
kürt
első/hátsó LED lámpa központi akkumulátorral működtetve
LED féklámpa központi akkumulátorral működtetve
akkumulátorhoz csatlakoztatott lámpa hangjelzéssel. 
USB port mobil/tablet töltéshez - központi akkumulátorral működtetve
összecsukó mechanizmus
kitámasztó
sárvédők - hátsó fém
első lengéscsillapító
a töltő a csomagolás része


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 18,2Ah / 52 V
Hatótávolság 55 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Súly 20.10 kg
Motor teljesítménye 700 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1200 x 560 x 1150 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!