Sport>Görkorcsolyák>Fila görkorcsolyák > Görkorcsolya Fila Verve (Termékkód: 013017010-38)

Görkorcsolya Fila Verve - AKCIÓ

"A városi görkorizás sötét oldala: VERVE." - Fila Verve 4 kerekű városi görkorcsolya, retro stílusú, fűzős. Fila márkanév garanciát jelent. Az évek során a Fila görkorcsolyák vezető szerepre tettek szert a görkorcsolyapiacon több országban, különös tekintettel a teljesítményre és a termékkategóriáira illetve a szabadalmaztatott technológiák bevezetése révén. A gyártásellenőrzés során egy teljesen átfogó minőségellenőrzési rendszert használnak, ami garantálja, hogy minden darab a szigorú minőségi előírásoknak megfelelő.

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!

"A városi görkorizás sötét oldala: VERVE." - Fila Verve 4 kerekű városi görkorcsolya, retro stílusú, fűzős. Fila márkanév garanciát jelent. Az évek során a Fila görkorcsolyák vezető szerepre tettek szert a görkorcsolyapiacon több országban, különös tekintettel a teljesítményre és a termékkategóriáira illetve a szabadalmaztatott technológiák bevezetése révén. A gyártásellenőrzés során egy teljesen átfogó minőségellenőrzési rendszert használnak, ami garantálja, hogy minden darab a szigorú minőségi előírásoknak megfelelő. több »

Méret
38
Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Hűségkedvezmény:
  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Görkorcsolya Fila Verve

Puha és kényelmes köszönhetően az extra párnázott cipőnek, könnyű használat, alumínium váz és injektált PU fék.
Minőségi anyagokból, jó műszaki jellemzőkkel készült A Fila Verve görkorcsolya. A 82A keménységű, 58 mm-es kerekekkel és a kiváló minőségű ABEC 7 csapágyak révén optimálisak a szabadidős guruláshoz. A fékek a korcsolya csúcsa alatt vannak elhelyezve, mivel ez a hely jobban alkalmas a kétsoros korcsolyák mozgatására. A Fast Lacing System technológiának köszönhetően a görkorcsolya gyorsan rögzíthető a lábra. A FILA Verve trekking korcsolyák kétsoros férfi korcsolyák, egyszerű sportos kivitelben készülnek. A görkorcsolya puha és kényelmes anyagból készül, amelyt több ponton megerősítettek. A korcsolya belseje szintetikus anyaggal van bélelve, és anatómiai kialakítású a boka területén, hogy erősítse a lábat használat közben. Ideálisak hosszabb utakra, de gördülékenysége miatt, a parkokban és akár görkoris diszkóban is használhatók.

Technikai adatok:

  • Alváz: kompozit
  • Rögzítés: fűzős
  • A cipő jellemzői: puha és kényelmes szerkezet megerősített szintetikus külsővel 
  • Kerekek: Fila 58mmx32mm / 80A öntött PU
  • Csapágyak: ABEC 7
  • Szín: fekete-fehér
  • Méretek: férfi EU 36 - 45 csak egész számok