Vissza

Összehasonlított termékek

Bukósisak X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad Flat Black

Dual Action nyitószerkezet, széles, domború plexi, touring szellőző rendszer, extra hely kialakításának lehetősége szemüveg számára. több


Méret: 

281 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad bukósisak az X-Lite márka egy továbbfejlesztett modellje, amely az elődjére, az X-1003-ra épül, és gazdagítja műszaki komfortjának széles skáláját. Röviden, egy nyitható, könnyen felhelyezhető bukósisak modellről van szó az állrész nyithatóságának lehetőségével, ami a legigényesebb motorosok számára is alkalmas. A nagyon kifinomult anyagok, mint például a karbon, aramid rost vagy üveg használata a szálaknak tovább fejleszthatő; pontosan ez az oka, amiért az X-lite cég folyamatos kutatásokat és kísérleteket végez a legkiválóbb minőségű anyagok előállítása érdekében, amelyek során az összes anyag előre meghatározott mennyiségben és mintázatban kombinálódik, és így igyekeznek a legjobb eredményt elérni a külső héj tervezési szakaszában. Ennek köszönhetően könnyűséget, ugyanakkor nagy ütésállóságot is elérhet. Nagy hangsúlyt fektetnek azonban a sisakok esztétikai tökéletességére és formai letisztultságukra is.

Az X-lite X-1004 Ultra Carbon Dyad sisak használható zárt (P minősítés) és nyitott sisakként is (J minősítés), állrésze átment az integrált sisakokra vonatkozó UN/ECE előírások által előírt homologizációs vizsgálatokon előírtaknak, teljesíti a zárt és a nyitott fejvédőkre vonatkozó biztonsági előírásokat is. Az exkluzív Dual Action nyitószerkezet az állrész közepén helyezkedik el, és egy kézzel könnyedén nyitható. A mechanizmus csökkenti a véletlen felnyílás veszélyét is. A VPS beépített napellenző a sisak belsejében található, karcálló és páramentes bevonattal rendelkezik, illetve UV-védelemmel is el van látva akár 400 nanométerig. Ez nagyon könnyen aktiválható és gyorsan kihúzható. A TVS szellőző rendszer egy felső légbeömlőnyílásból áll, amely innovatív töltelékekkel kombinálva közvetlen szellőzést biztosít a sisak elülső részében, valamint diffúziós szellőzést a fej tetején. Továbbá levegőt vezet az állrészre is, amely lehetővé teszi a szellőzést a száj környékén, majd a levegőt tovább irányítja közvetlenül a plexire, így megakadályozza a párásodást. Végül rendelkezik egy hátsó kivezetőnyílással, aminek köszönhetően a meleg levegő távozhat.

Microlock2 kettős retenciós rendszer mikrométeres állítással egy hőre lágyuló ergonomikus nyitó csatból és egy másik, alumínium fogazott rögzítő csatból áll. Az állpánt csak a nyitócsat közel derékszögű elfordításával nyitható, ami minimálisra csökkenti a nem kívánt felnyílás lehetőségét. A sisak többek között rendelkezik egy exkluzív rendszerrel, amelyet a szemüvegesek kényelmére terveztek. Gyorsan és egyszerűen kialakítható a szemüvegkeret számára szükséges hely. A rendszer reverzibilis, így visszaállítható eredeti formájára.


Specifikációk:

  • Dual Action nyitószerkezet az állrész kinyitására
  • mindkét oldalán karcálló bevonattal ellátott plexi
  • széles, domború plexi
  • Pinlock rendszer
  • VPS UV-védelem akár 400 nanométerig
  • levegőellátás az állrészben
  • hátsó kivezetőnyílás
  • Uniterm Touring Performance belső, kivehető bélés
  • kialakítható extra hely a szemüvegek számára
  • szellőzés: TVS (Touring Ventilation System)
  • rögzítés: csat Microlockrendszerrel 
  • sisakhéj anyaga: kompozit (karbon/kevlár/üveggyapot)
  • súly: 1540 g
  • homologizáció ECE 22.05 P/J


Videó


Paraméterek

Súly (g) 1540 g
Beépített napszemüveg igen
Kivehető bélés igen
Sisakhéj anyaga Multikompozit szálak
Szellőzők igen

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!