Vissza

Összehasonlított termékek

Trambulin rögzítő inSPORTline -4db szettben

inSPORTline trambulin biztonsági rögzítő szett több


7 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Biztosítson nagyobb biztonságot a trambulin használata közben! Amennyiben a trambulint rögzíti a földhöz, az kevésbé lesz kitéve a szélsőséges időjárási viszontagságoknak.
Az erős szél könnyen megmozdítja a nem lerögzített trambulint, s az kárt szenvedhet vagy kárt okozhat környezetében. A rögzítő rendszer puha felületű rögzítéshez használható.

A trambulin rögzítőszett technikai adatai:

  • 4 darab menetes horgony
  • 4 darab feszítőszalag
  • könnyű szerelés szerszámok nélkül
  • A garanciával kapcsolatos információkért olvassa el a vásárlási feltételeinket!
AzinSPORTline trambulinokról általános jelleggel elmondható, hogy a legmagasabb biztonsági standardnak megfelelnek, minőségi kivitelezésüknek köszönhetően a legszigorubb kritériumoknak is megfelelnek, melyet saját tanúsítvánnyal ellátott trambulinok igazolnak. A trambulinok a német TÜV NORD és ASTM Internacional minősítő intézetek EN-71 normájának felelnek meg. Kültéri használatra alkalmasak, de a gyermekenek gyártott trambulinok akár beltérben is használhatók. a trambulin Super-High minőségű galvanizált korrózióálló rugókkal rendelkezik. A trambulin vázszerkezet csövei is galvanizáltak, ezáltal úgyszintén korrózióállók. Magas rugózású trambulin ugrófelület egy USA-ban kifejlesztett UV –álló alapanyagból készült. A trambulinokhoz általában tartozik egy védőháló, melynek zárható a belépőnyílása, így nagyobb biztonságot nyújt a felhasználónak. A trambulinok bizonyos tartozékai UV állók. A trambulinokhoz ajánljuk a takaróponyva használatát, vagy a trambulin sátor használatát.


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!