Vissza

Összehasonlított termékek

Tri roller szett Hello Kitty

Hello Kitty Tri roller (háromkerekű) + testvédő szett sisakkal, térdvédővel és könyökvédővel. több


20 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Minőségi és biztonságos háromkerekű Hello Kitty roller a legkisseb gyerekeknek. A roller nagyon könnyű konstrukció alapján készült a gyermeke biztonsága érdekében. Az erős acél szerkezet időtállóvá teszi a rollert. A roller két hátsó kerékkel rendelkezik, hogy gyermeke stabilabban tudjon közlekedni. A roller elsősorban úti közlekedésre alkalmas, de a mérsékelt terepen is helytáll. A roller szett tartalmazza azokat a biztonsági felszereléseket, melyekkel gyermeke még nagyobb biztonságban élvezheti a gurulás élményét.A rollerhez tartozik egy sisak, két térd és két könyökvédő. Gyermekeknek 3 - 5 éves korig javasoljuk a rollert, színe miatt elsősorban lányoknak.

A rollerek általában  két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)

Tri roller szett Helo Kitty technikai adatai:

  • könnyített konstrukció
  • strapabíró acél vázszerkezet
  • 2 hátsó kerék: PU 125 mm a nagyobb stabilitásért
  • a roller terhelhetősége: 20 kg
  • a roller színe: rószaszín
  • a roller teljes hossza: 60 cm
  • a fellépő hossza: 10 cm
  • kormány szélessége: 30 cm
  • kormány magassága: 60 - 70 cm
  • térd és könyökvédőkkel + sisak


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 5. 2012

Vásárlás helye:

A kislányom születésnapi kívánsága

Teljes felszereltség, igényes kivitelezés.

Ilyet nem tudok


Paraméterek

Keréktípus PVC
Váz Acél
Fékek nincs fék
Maximális teherbírás (kg) 20 kg
Kerekek mérete 125 mm
Súly 3 kg
Kormánymagasság 60-70 cm

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!