Vissza

Összehasonlított termékek

Szobakerékpár inSPORTline Klegan

Elegáns megoldás kalóriaégetéshez és otthoni testformáláshoz csendes működéssel, masszív felépítéssel és pulzusmérőkkel. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
139 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az összeszerelést három csoportra osztjuk idő és műszaki nehézség szerint. Összeszerelés megrendelése esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és időpont egyeztetés után elvégezzük az összeszerelést. Az olcsóbb gépeket általában saját kezűleg is összeszerelheted, de ha nem bízol magadban, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni megrendelheted "szakszerű összeszerelés" szolgáltatásunkat.

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Szeretnél gyorsan kalóriát égetni otthonod kényelmében? Felesleges kilókat leadni? Formába hozni vagy erősíteni a lábizmodat? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor helyesen választottad az inSPORTline Klegan szobakerékpárt.


Szobakerékpár otthon a hatékony kalóriaégetésért

A szobakerékpár az egyik legnépszerűbb otthoni edzőeszköz, és ez nem véletlen. Otthon nem fog sok helyet foglalni, a BeltDrive rendszernek köszönhetően nagyon halk és kényelmes, valamint ugyanolyan hatékony vele az edzés, mint a többi, nagy géppel. Emellett a Klegan minden korosztály számára alkalmas, így az egész család hasznát veheti. 

Szobakerékpár inSPORTline Klegan

 


Bármilyen testalkathoz alkalmas

A nyereg függőleges és vízszintes állítási lehetőségének köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő és kényelmes üléspozíciót. A Klegannel, mint a kevés szobakerékpárok egyikével, a fogantyúk helyzetét is beállíthatod, így nem kell nyújtózkodnod vagy behajlítanod a karodat. Örömmel tapasztalhatod majd, hogy minden következő edzéssel növekszik az edzési idő. A robusztus felépítés nagy stabilitást és akár 130 kg-os teherbírást biztosít még erősebb testalkatú férfiak számára is.

Kerékpár ülés inSPORTline Klegan




Kezdőknek és haladóknak

A karbantartást nem igénylő mágneses fékrendszer 8 terhelési fokozatot kínál, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Ha még csak most kezded az edzést, az alacsonyabb terhelés ideális lesz a számodra. A magasabb ellenállási fokozat viszont megnehezíti az edzést, így javítja az erőnlétet idővel.

Pulzusmérők és egyéb hasznos funkciók

Az inSPORTline Klegan szobakerékpárból nem hiányzik semmi, amire szükséged lehet az otthoni edzéshez. A fogantyúkban található pulzusmérők megmutatják, hogy milyen intenzíven edzel, és hogy érdemes-e lassítani vagy növelni a tempót. A nagy kijelzőn jól látható a pulzusszám és egyéb adatok, például az edzés időtartama, a sebesség vagy az elégetett kalóriák száma. A megfeleló folyadékbevitel betartása rendkívül fontos edzés közben. A palacktartóval nem felejted el a folyadék utánpótlását, és mindig kéznél lesz kedvenc italod.

Az inSPORTline Klegan szobakerékpár felszerelése

 



Válogatott vásárlóink véleménye:

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a szobakerékpárral. Alkalmas magas felhasználók számára is, csendes működés, kényelmes ülés és jó vázszerkezet."
Petra P.

"A Klegan szobakerékpárt csak ajánlani tudom. Könnyen kezelhető, állítható a nyereg magassága is. A kidolgozás minősége kiváló. "
Jitka K.

" Ez a termék időseknek is megfelel majd. Csendes, a használati utasítás jól áttekinthető, a kijelzőn olvasható információk érthetőek. Kényelmes a kialakítása, jól néz ki a termék. Nagyra értékelem a széles nyerget."
Milan G.


Technikai adatok:

lendkerék súlya 6 kg
terhelés szabályozása manuális
terhelésfokozatok száma 8
fékrendszer mágneses
programok teljes száma x
előre beállított programok x
felhasználói programok x
HRC program x
WATT program x
fizikai állapot teszt (Recovery) Nem
a testzsír mérése (Body Fat) Nem
kézi program x
pulzusmérő Igen
kulacstartó Igen
tablettartó Igen
szállító kerekek Igen
talajkiegyenlítórendszer Igen
mellkasi heveder vevő Nem
mellkasi öv a csomagban Nem
Audio bemenet Nem
összecsukható szerkezet Nem
a gép teljes méretei 88 x 50 x 132 cm
méretek összecsukva x
csomag méretei 90 x 26 x 64 cm
maximális terhelhetőség 130 kg
a felhasználó maximális magassága 190 cm
súly 28 kg
áramforrás akkumulátor
kategória HA (EN957 szerint)
használat otthoni

 

Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

119

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 2. 2. 2024

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Az összeszerelési útmutató az átlag alatt van. A képek kicsik, szinte olvashatatlanok, mégis a fél oldal üres. Néhány eljárás nem teljes, így a végén mondjuk rugós alátétekkel kell végezni, vagy szét kell szedni valamit, hogy a következő lépésben a megfelelő csavarokhoz jussunk.

Termék OK. Kiváló minőségű mechanikus kialakítás, nagyon stabil a padlón. Az általam választott funkciók (akkumulátor, üresjárat ...) megfelelnek. Nem szeretem a földön lévő tápkábeleket.


Paraméterek

Lendkerék súlya (kg) 6 kg
Mellkasi öv nem
Ellenállás vezérlése Manuális
Maximális teherbírás (kg) 130 kg
Fékrendszer Mágnesfékes
Ergométer nem
Programok száma 0
Ellenállási fokozatok 8
Pulzusmérők a markolatban igen
Szintezés beállítás igen
Transzportkerekek igen
Súly 28 kg
Elem 2x AA elem
Felhasználó max. magassága (cm) 190 cm
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 88 x 50 x 132
Célcsoport Otthoni használatra

Hasonló termékek

Termék árának követése