Vissza

Összehasonlított termékek

Otthoni szobabicikli

Az szobabiciklik összes típusa megtalálható nálunk - mágnesfékes szobabiciklik, összecsukhatóak vagy háttámlás szobabiciklik. Több mint 15 éve gyártunk szobabicikliket,...

Az szobabiciklik összes típusa megtalálható nálunk - mágnesfékes szobabiciklik, összecsukhatóak vagy háttámlás szobabiciklik. Több mint 15 éve gyártunk szobabicikliket, melyeket Európa szinte minden országában több ezer elégedett felhasználó használ. Termékeink megbízhatóak, kényelmesek és dizájnban előrehaladottak. A kedvező ár-érték arány miatt az inSPORTline szobabicikli szinte minden modellje ideális megoldás lehet a otthoni tekerésre, ha egy kis kalóriát szeretnél elégetni vagy megmozgatni térdedet, lábaid. Sportolj otthon és használjon inSPORTline szobabiciklit!

A testmozgás nagyon fontos. Úgy a fiataloknál, mint az idősebb korosztály számára. Egy szobabicikli ideális lehet az otthoni tekeréshez. Kihagyhatatlan mindazok számára, akik a kondijukat szeretnék javítani, de legfőképpen azok számára, akik egészségügyi problémák miatt mozgást igényelnek (felépülés térdsérülésekből, lábizmok regenerációja). Szobabicikli - tanácsadónk segítségével kiválaszthatod a legmegfelelőbb darabot, így érdemes végigolvasni a hosszabb leírást, ahol sok hasznos információval segítjünk a vásárlást. Szobakerékpárjainkat szinte kivétel nélkül ingyen szállítjuk, igény szerint összeszereljük, hosszabított garanciát biztosítunk rájuk, valamint szobakerékopár szervizünk gyorsan elhárít minden meghibásodást. 
Főbb modelljeink típus szerint a mágnesfékes szobakerékpárok, összecsukható szobakerékpárok, ergométerek azaz elektronikusan vezérelt szobakerékpárok valamint a fekvő szobakerékopárok. Budapesti boltunkban és bemutatótermünkben szinte az összes szobakerékpár modell és megnézhető és kipróbáljató. 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél