Vissza

Összehasonlított termékek

Női kompressziós rövid ujjú felső SKINS Bio A200 - fekete-rózsaszín

Női kompresszós rövid ujjú felső SKINS Bio A200 - minőségi elasztikus anyagból készült,  légáteresztő és nedvszívó tulajdonság, sportoláshoz és mindennapi használtra egyaránt alkalmas több


Szín:  fekete-rózsaszín

Méret: 

26 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A SKINS Bio A200 kompressziós női rövid ujjú felsőt funkcionalitás, extra rugalmas minőségi anyagok és nőies szabás jellemzi. A SKINS Bio A200 kompressziós női rövid ujjú felső egyszerre hatékony sportruházat és mégis megőrizheted nőiességedet edzés közben! Kompressziós hatásának köszönhetően-mely a megfelelő helyen fejt ki nyomást az izmokra viselet közben- a SKINS Bio A200 kompressziós női rövid ujjú felső javítja a vérkeringést, ezáltal csökkenti a másnapi kellemetlen izomlázat. Ennek köszönhetően már másnap frissen kezdehetsz neki az edzésnek a SKINS kompressziós női rövid ujjú felsővel. A SKINS Bio A200 kompressziós női rövid ujjú felső egyedülállóan rugalmas anyaga korlátlan mozgást biztosít viselőjének, minden viselet után visszanyeri eredeti alakját. Remek tulajdonságait gazdagítja, hogy a SKINS Bio A200 rövid ujjú felső kiválóan optimalizálja a testhőmérsékletet, így lehet tél vagy nyár az idő nem lehet akadálya a mozgásnak. Sokoldalú funkcióinak köszönhetően a SKINS Bio A200 kompressziós női rövid ujjú felső szinte minden sportágban megállja a helyét!

Tecnikai adatok - Női kompressziós rövid ujjú felső SKINS Bio A200:
  • magas tömörítésű kompressziós rövid ujjú felső 
  • rugalmas szegély
  • tartós antimikrobiális összetevő 
  • UV védelem 50 + 
  • gyors regenerációt tesz lehetővé a kompressziós rövid ujjú felső
  • a kompressziós rövid ujjú felső alkalmas a mindennapokra, idő- és teljesítményigényes sportokhoz, fitnesshez 
  • kompressziós rövid ujjú felső anyaga: 76% Polyamid, 24% Spandex


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!