Vissza

Összehasonlított termékek

inCONDI alkalmazás futópadokhoz, szobakerékpárokhoz és elliptikus trénerekhez.

Az okostelefonok, okosórák, okosgépek az elektronizáció és “smart” kora nem kerülheti el a mozgás és sport világát sem. Az okosedzőgép, okosmérleg és az őket kiegészítő okos alkalmazások segítségével előre tudjuk tervezni, optimalizálni, memorizálni sporttevékenységeinket, edzéseinket, azok eredményeit.

inCONDI alkalmazás futópadokhoz, szobakerékpárokhoz és elliptikus trénerekhez.
inCONDI alkalmazás futópadokhoz, szobakerékpárokhoz és elliptikus trénerekhez.

Az inSPORTline inCondi alkalmazása futópadokra, elliptikus trénerekre és szobakerékpárokra, melyet feltétlen ki kell próbálnod!

Szeretnéd tudni mi az a 3 dolog, amiben a fitness alkalmazások a segítségedre lehetnek? Elsősorban a motiváció kialakításában és fejlesztésében. Céljaid eléréséhez a folyamatos hozzáférés, visszajelzés nagyban hozzájárul. Másrészt elengedheteten tulajdonságaik a rendszerezés és momorizálás. A fejlődésedhez szükséges adataidk egy helyen, rendszerezve bármikor elérhetők és visszanézhetők. Mit több kellhet még? Például hallgass zenét edzés közben vagy intézd ügyesen egyéb dolgaid. Az okostelefonodra letölthető fitness alkalmazások segítségével tényleg mindent megtalálsz és intézhetsz egy helyen, kényelmesen, szórakozva.  

Nem kivétel mindezek alól az inSPORTline inCondi okosalkalmazása sem. Lássuk részletesebben!

Az InSPORTline inCondi egy okostelefonokra és táblagépekre letölthető alkalmazás, amely bővíti az edzés a sport szimulációk lehetőségeit, egyéb más élménnyel kiegészítve a mozgás tevékenységét. Futópadok, elipszis trénerek, szobakerékpárok vezérlésére tökéletes. Felhasználói fiókod kialakításával, melyen bármikor végezhetsz változásokat, beállíthatod céljaidat, választhatsz a programok közül, visszanézheted addigi eredményeidet.  Az edzéssel kapcsolatos adataidat saját memóriájában tárolja, így az applikáció több felhasználó felhasználására is problémamentesen alkalmas. A Street View online utcaképeinek használatával pedig valós útvonalak betöltését segíti. Ezeknek köszönhetően fantasztikus élményként a világ bármely részén végezheted testedzésed a terhelés növelésének és csökkentésének szimulációjával. Ha még ez sem lenne elég, felhasználása több nyelven is - cseh, szlovák, angol, lengyel, magyar - elérhető, Apple iOS és Android készülékek számára egyaránt.

Használd ki az inSPORTline idei évi inCondi kardiotréner sorozatának előnyeit, mely új szintre emelheti az edzés élményét!

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél