Vissza

Összehasonlított termékek

Edzés közben

A sporttáplálkozás magában foglalja mindazt, amire a fizikai erőfeszítések során szükséged lesz. Összetett választékot kínálunk táplálékkiegészítőkből minden alkalomra,...

A sporttáplálkozás magában foglalja mindazt, amire a fizikai erőfeszítések során szükséged lesz. Összetett választékot kínálunk táplálékkiegészítőkből minden alkalomra, függetlenül attól, hogy egy edzés előtt megerősítjük magunkat, növeljük az energiát az edzés , torna alatt vagy edzés, torna után. A testépítésben különösen a minőségi táplálkozás az egyik fontos tényező. Az általunk kínált termékek sokkal könnyebbé teszik a kívánt fizikai állapot elérését. A test is megérdemli, hogy gondoskodjon róla sportolás során. Edzés előtti és utáni táplálékkiegészítők, italok, müzli szeleteket kínálunk.

Az állóképességi sportok egyik legnagyobb kihívása a verseny közben történő energiapótlás. Ezeket energiaszeletekkel, gélekkel vagy sportitalokkal vihetjük be a szervezetünkbe a legegyszerűbben. Nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy ha versenyről van szó, a legjobb választás a speciálisan erre a célra előállított táplálék-kiegészítők használata. Az energiaszeletek alatt a homogén állagú, zselészerű energiapótlókat értjük. A BCAA Aminosavakkal gélekben, sportitalokban találkozhatunk velük leggyakrabban, és az izomszövet verseny közbeni lebontását hivatottak ezzel megelőzni. Energy Gel például a kis és nagy komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elveszített energiát az izzadás során elvesztett értékes vitaminokat és ásványi anyagokat.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél