Vissza

Összehasonlított termékek

Protein inSPORTline WPI 700g - csoki

Tejsavófehérje-izolátum - tiszta és kiváló minőségű étrend-kiegészítő sportolók és aktív életet élők számára, az EU-ban gyártva. több


Íz:  csoki

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
11 100 Ft
1 585,71 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline WPI tökéletes választás a sportolók, a fizikailag aktív életet élők és az egészséges táplálkozással törődők számára. Ez a legmagasabb minőségű fehérje tiszta és koncentrált formában, hogy támogassa edzési és táplálkozási céljaidat.

Az inSPORTline WPI a legmagasabb minőségű, azonnali és 100%-os tisztaságú tejsavófehérje izolátumon alapuló étrend-kiegészítő. A termék több mint 95% fehérjét kínál a kész étrend-kiegészítő szárazanyagában! Instant és agglomerált alapanyagokat használ, és kiváló oldhatóságot biztosít. Fejlett ultraszűrési eljárással nyerik, amely hatékonyan választja el a zsírokat és cukrokat a fehérjétől, biztosítva a táplálékkiegészítő tisztaságát. A termék magas biológiai sokféleséget és nagy mennyiségű elágazó láncú aminosavat (BCAA) kínál. A formula olyan egyedülálló tejsavófrakciókat is tartalmaz, mint a glikomakropeptidek, az alfa- és béta-laktalbumin és az immunglobulinok.

Ezenkívül mentes az aszpartámtól és más, potenciálisan vitatott adalékanyagoktól vagy szintetikus színezékektől. Az inSPORTline WPI nem tartalmaz továbbá növényi fehérjéket, például szóját, búzát (L-glutamin peptid néven ismert), rizst vagy más alacsonyabb minőségű összetevőket vagy emésztőenzimeket, amelyek elfedhetik a rossz minőségű nyersanyagokat.

Az inSPORTline WPI-ben található tejsavófehérje izolátum teljes értékű, gyorsan emészthető fehérje, amely megfelelő edzéssel és étrenddel együtt alkalmazva elősegíti az izomnövekedést és a testzsír csökkentését.

Főbb jellemzők:

  • Magas fehérjetartalom: A tejsavófehérje-izolátum nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz, ami az izmok regenerálódásához és növekedéséhez nélkülözhetetlen aminosavak gyors ellátását jelenti.
  • Alacsony zsír- és laktóztartalom: A fejlett mikroszűrési eljárásnak köszönhetően a tejsavófehérje-izolátum zsír- és laktóztartalma jelentősen alacsonyabb, mint a fehérjekoncentrátumé. Ideális a laktózérzékenyek és azok számára, akiknek a karcsú alak a cél.
  • Gyors felszívódás. Ez rendkívül fontos mind edzés előtt, mind edzés után.
  • Elágazó láncú aminosavakban (BCAA) gazdag: A tejsavófehérje-izolátum gazdag elágazó láncú aminosavakban (leucin, izoleucin, valin), amelyek kulcsszerepet játszanak az anabolikus és antikatabolikus folyamatokban.
  • Könnyű keverhetőség és különleges ízek: a tejsavófehérje-izolátum könnyen keverhető vízzel vagy tejjel, bársonyos állaga pedig élvezetessé teszi a fogyasztását. Számos ízben kapható, amelyeket biztosan szeretni fog.
A WPI 15 előnye: Miért érdemes választani?
1. Magas fehérjetartalom: ideális forrás sportolók számára.
A WPI több mint 90%-ban tartalmaz fehérjét, így az egyik legtisztább fehérjeforrás a piacon. Ez különösen előnyös a fizikailag aktív életet élők, sportolók és az egészséges táplálkozás iránt elkötelezettek számára.
2. Gyors felszívódás: felgyorsítja az izmok regenerálódását.
A WPI gyorsan felszívódik, ami azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakat gyorsan eljuttatja az izmokhoz. Ez felgyorsítja a sérült izomrostok regenerálódását és helyreállítását edzés után.
3. Alacsony zsír- és laktóztartalom: ideális a laktózérzékenyek számára.
A WPI-t úgy szűrik, hogy a zsír és a laktóz nagy részét eltávolítják, így ideális fehérjeforrás azok számára, akik laktózérzékenyek vagy megpróbálják korlátozni a zsírbevitelüket.
4. Az immunrendszer támogatása: növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet.
A tejsavófehérje immunglobulinokat és laktoglobulint tartalmaz, amelyek támogathatják a szervezet képességét a fertőzések és betegségek leküzdésére.
5. Zsírégetés: Elősegíti a kalóriaégetést
A WPI használata elősegítheti a zsírégetést, mivel a fehérje magasabb termogén faktorral rendelkezik, mint a zsír vagy a szénhidrátok. Ez azt jelenti, hogy a szervezet több kalóriát éget el a fehérje fogyasztása során.
6. Izomtömeg-gyarapodás: Növeli az erőt és az állóképességet.
A WPI fehérje biztosítja a szervezet számára az izomnövekedéshez szükséges összes esszenciális aminosavat, ami hozzájárul a fokozott erőhöz és állóképességhez.
7. Étvágykontroll: segít fenntartani az egészséges testsúlyt
A tejsavófehérje segíthet az éhségérzet szabályozásában, ami hozzájárulhat az egészséges testsúly megtartásához.
8. A fizikai teljesítmény javítása: növeli az edzés hatékonyságát
A WPI fehérje rendszeres használata javíthatja a fizikai teljesítményt, mivel hozzájárul az izmok regenerálódásához, az izomnövekedéshez és az erőnléthez.
9. Könnyen fogyasztható: könnyen hozzáadható az italokhoz és a snackekhez.
A WPI könnyen fogyasztható porformájának köszönhetően, amely könnyen hozzáadható italokhoz, fehérjeturmixokhoz vagy rágcsálnivalókhoz, így könnyen hozzájuthatunk a megfelelő mennyiségű fehérjéhez.
10. Jót tesz a csontok egészségének.
A tejsavófehérje elősegítheti a csontok fittségét, mivel olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a kalcium, a foszfor és a magnézium, amelyek elengedhetetlenek az erős csontok építéséhez és fenntartásához.
11. Támogatja a szívműködést: csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet.
Kutatások szerint a tejsavófehérje segíthet a vérnyomás és az LDL-koleszterinszint csökkentésében, ami a szívbetegségek kockázatának csökkenését eredményezheti.
12. Gyorsítja a sebgyógyulást.
A WPI a kollagénszintézishez és a szövetek helyreállításához szükséges aminosavak biztosításával segíthet a sebgyógyulás felgyorsításában.
13: Befolyásolja a hangulatot, az alvást és a kognitív képességeket.
A tejsavófehérje olyan aminosavakat biztosít, mint a triptofán, amelyek nélkülözhetetlenek a hangulatot, az alvást és a kognitív képességeket befolyásoló neurotranszmitterek, például a szerotonin szintéziséhez.
14. Emésztéstámogatás: megkönnyíti a tápanyagok felszívódását.
A WPI emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek elősegíthetik az emésztést és a tápanyagok jobb felszívódását.
15. Fáradtság ellen: Gyorsítja az edzés utáni regenerálódást
A tejsavófehérje elágazó láncú aminosavakat (BCAA) biztosít, amelyek segíthetnek csökkenteni az edzés közbeni fáradtságot és gyorsíthatják az edzés utáni regenerálódást.

tejsavófehérje izolátum kiváló étrend-kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék kiegészíteni a napi fehérjeszükségletüket, növelni az izomtömeget, javítani az edzés utáni regenerálódást vagy kontrollálni a testsúlyt. Használható fehérjeturmixként, turmixok, zabpehely, joghurt vagy péksütemények kiegészítőjeként.

Ajánlott adagolás: Mérj ki egy adagot - 30 g (1 mérőkanál), keverd el 250 ml hideg ivóvízben. Az elkészítés után azonnal fogyaszd el. Használd naponta egyszer.

Ne fogyaszd, ha allergiás (túlérzékeny) vagy a termék bármely összetevőjére. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A változatos és kiegyensúlyozott étrend a megfelelő táplálkozás alapja. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, várandós és szoptató nők számára.

A csomag 23 adagot tartalmaz.

Az EU-ban készült.

Aspartame freeBezlepkový Gmo Free Laboratory Tested System HACCP System GMP System GHP



 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 7. 4. 2024

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

kiváló fehérje, édes, nagyon kevés "poros" utóíz (vanília)

Termék árának követése